Eşit ağırlık öğrenciyim. 120 gün var sınava ama benim durumum fazlasıyla vahim. TYT netlerim 35 bilemediniz maksimum 40, AYT ise 16 bilemediniz maksimum 21 net geliyor. O KADAR KÖTÜ BİR DURUMDAYIM! Üstüne üstlük mezun senem. Ailemin gözünde yüz karasıyım. Geçen sene 550K yaptım. Hem mecbur olarak mezuna kalacaktım. Ailevi sıkıntım ve eğitimim durumum çok da iyi değil. BCZAL (Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi) mezunuyum. OBP'em 69.4. Arkadaş ortamı yüzünden durumum o kadar vahim. Matematikten maksimum 7-8 net yapabiliyorum.
Bunlar da yetmiyormuş gibi mecburen maddi durumumdan kaynaklı işe gireceğim. Günde 5 bilemediniz 5.30 saat ŞOK'ta part-time işe gireceğim. Saat 16.00'dan 21.00'e kadar. Nedenini sormayın çünkü o da ayrı bir dert, ayrı bir hikaye.
İstanbul Üniversitesi işletme okumak istiyorum. Oradan da ya Türkiye'de finans uzmanı ya da yurt dışında bankacı olmak istiyorum. İngilizcem B2 ve üstü, Almancam A2 ve biraz üstü. Work and Travel çok mantıklı geliyor. Hedefim bu ikisinden biri. Başka tavsiyelere de açığım fakat mecbur İstanbul'da okumak zorundayım. Elimde B2 İngilizce belgesi var.
Kendime şöyle bir program hazırladım:
Saat 06.00 - Uyanış ve derse hazırlık
Saat 07.00-09.00 - paragraf ve problem soru çözümü
Saat 09.15-12.00 - TYT Matematik konu çalışması ve soru çözümü
Saat 12.15-14.00 - Türkçe ve sosyal soru çözümü
Saat 14.15-15.30 - Edebiyat konu çalışması ve soru çözümü
Saat 15.30-21.00 - İş
Saat 21-30-22.30 - Günü gözden geçirme ve yatış
Günde ortalama 8-9 saat kadar çalışma sürem var.
Sizce bu program ile 140K yapılır mı?
Son 1 ay kala AYT matematikten 12 net üstü gelir mi? Edebiyat 18 net üstü gelir mi? Kısacası TYT 60 ve AYT 40 net bu kadar sürede yapılabilir mi?
NOT:
Haftada 1 gün iznim var ve o gün 2 adet deneme çözsem mantıklı mı yoksa 1 deneme + konu çalışması mı mantıklı?
Abilerim, ablalarım ve yaşıtlarım ne olur bana bir yardım edin. Aile baskısı bir yana dursun 18 yaşımda daha kendi ayaklarımın üstünde duracak takatim kalmadı. Bana program da önerebilirsiniz. Kanal da önerebilirsiniz. Her ders için ayrı kanal önerileri de çok çok iyi olur.
Elimde Bıyıklı Matematik 10 günde temel atma, 345 TYT Türkçe, paragraf hız soruları, şenol hoca çıtır çerez problemler, aktif matematik TYT temel atma kitapları var. Deneme olarak da eis yayınları AYT denemeleri ve birkaç TYT denemesi VA (limit, endemik vb.)
Bunlar bittikten sonra alabileceğim kitap sayısı maksimum 3-4 tane denemede 2-3 tane olur.
Yardımlarınızı bekliyorum...
Bunlar da yetmiyormuş gibi mecburen maddi durumumdan kaynaklı işe gireceğim. Günde 5 bilemediniz 5.30 saat ŞOK'ta part-time işe gireceğim. Saat 16.00'dan 21.00'e kadar. Nedenini sormayın çünkü o da ayrı bir dert, ayrı bir hikaye.
İstanbul Üniversitesi işletme okumak istiyorum. Oradan da ya Türkiye'de finans uzmanı ya da yurt dışında bankacı olmak istiyorum. İngilizcem B2 ve üstü, Almancam A2 ve biraz üstü. Work and Travel çok mantıklı geliyor. Hedefim bu ikisinden biri. Başka tavsiyelere de açığım fakat mecbur İstanbul'da okumak zorundayım. Elimde B2 İngilizce belgesi var.
Kendime şöyle bir program hazırladım:
Saat 06.00 - Uyanış ve derse hazırlık
Saat 07.00-09.00 - paragraf ve problem soru çözümü
Saat 09.15-12.00 - TYT Matematik konu çalışması ve soru çözümü
Saat 12.15-14.00 - Türkçe ve sosyal soru çözümü
Saat 14.15-15.30 - Edebiyat konu çalışması ve soru çözümü
Saat 15.30-21.00 - İş
Saat 21-30-22.30 - Günü gözden geçirme ve yatış
Günde ortalama 8-9 saat kadar çalışma sürem var.
Sizce bu program ile 140K yapılır mı?
Son 1 ay kala AYT matematikten 12 net üstü gelir mi? Edebiyat 18 net üstü gelir mi? Kısacası TYT 60 ve AYT 40 net bu kadar sürede yapılabilir mi?
NOT:
Haftada 1 gün iznim var ve o gün 2 adet deneme çözsem mantıklı mı yoksa 1 deneme + konu çalışması mı mantıklı?
Abilerim, ablalarım ve yaşıtlarım ne olur bana bir yardım edin. Aile baskısı bir yana dursun 18 yaşımda daha kendi ayaklarımın üstünde duracak takatim kalmadı. Bana program da önerebilirsiniz. Kanal da önerebilirsiniz. Her ders için ayrı kanal önerileri de çok çok iyi olur.
Elimde Bıyıklı Matematik 10 günde temel atma, 345 TYT Türkçe, paragraf hız soruları, şenol hoca çıtır çerez problemler, aktif matematik TYT temel atma kitapları var. Deneme olarak da eis yayınları AYT denemeleri ve birkaç TYT denemesi VA (limit, endemik vb.)
Bunlar bittikten sonra alabileceğim kitap sayısı maksimum 3-4 tane denemede 2-3 tane olur.
Yardımlarınızı bekliyorum...