1280 olursa bu güzel gibi1200 ve altı mouse önerir misiniz? normalde attack shark x3 alicaktim yurtdışından gelecek ugraşamam kablosuz olursa iyi olur
Şu attack shark gibi olan bişey lazım ne deniyordu ona bilmiyorum ortası yüksek ya1280 olursa bu güzel gibi
![]()
logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005283 Fiyatı - Trendyol
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence hiç güzel değil gibi1280 olursa bu güzel gibi
![]()
logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005283 Fiyatı - Trendyol
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yani bu fiyat bandına size en uygunu muhtemelen attack shark olan model olur yani bulabildiklerim rampage gibi markalarŞu attack shark gibi olan bişey lazım ne deniyordu ona bilmiyorum ortası yüksek ya
yani neden öyle dediniz bilmiyorum ama sizin fikrinizBence hiç güzel değil gibi![]()
Kronik sorunlu bi mouse de o yüzden. İleride çift tıklama ve orta tekerlek basmama gibi kronik sorunları var.yani bu fiyat bandına size en uygunu muhtemelen attack shark olan model olur yani bulabildiklerim rampage gibi markalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani neden öyle dediniz bilmiyorum ama sizin fikriniz
bilmiyordum bilgi için sağolunKronik sorunlu bi mouse de o yüzden. İleride çift tıklama ve orta tekerlek basmama gibi kronik sorunları var.