Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Kalite zaten Türk lirası. Kiymetini biliyorumbeğenemdin mi
Kalite zaten Türk lirası. Kiymetini biliyorumbeğenemdin mi
Teknoloji ile aran yoksa, kıyafet, ayakkabı ve süs eşyaları felan alabilirsin.Arkadaslar ben yakin zamanda italyaya gidicem suan 15k butcem var zorlayarak 16k yaparim Suan 1200-1250 euro butcem var kisaca italyadan ne alabilirim
italyadan alma bence amazondan falan al en azından iadesi falan kolay olur arıza veya sıkıntı olursa italyaya geri mi gideceksinTOPLAMA PC ONERISI ACTIM YA HERKEW DIYO haVa AtMa InSanLarin hAyata Bak mq falan yazmis pc onerisine actim telefon alacagim iphone ne onerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banka ss atayim ozelden 1200 euro pc ye verbilecegim para
babam zengin degil kendi yatirimlarimla para kazandim ve senide ilgilendirmez
Imzanizda 3800x disinda hepsi yurtdisindandir yaziyor :x ama sag ol oneri icinitalyadan alma bence amazondan falan al en azından iadesi falan kolay olur arıza veya sıkıntı olursa italyaya geri mi gideceksin
Sag ol kardesim ya valla %60 i salaktir sozu az bile soylenmis zamanindaBoş yapmayında adamın cevabını verin. Hocam italyadakilere sor oranın piyasasını biz nereden bilelim oradaki fiyatlar ne?
ben rusyadan aldım oraya sık gidiyorum o yüzden bir sıkıntım olursa giderim ben sizin durumunuzu bilmediğimden dolayı tatil amaçlımı gidiceksiniz vs. sık gidiyorsanız alın oradanImzanizda 3800x disinda hepsi yurtdisindandir yaziyor :x ama sag ol oneri icin
Sag ol kardesim ya valla %60 i salaktir sozu az bile soylenmis zamaninda
Tesekkurler oneri icin sik sik gidecegim insallah oradan bakarim fiyatlaraben rusyadan aldım oraya sık gidiyorum o yüzden bir sıkıntım olursa giderim ben sizin durumunuzu bilmediğimden dolayı tatil amaçlımı gidiceksiniz vs. sık gidiyorsanız alın oradan
evet avrupanın 1000 birimi bizim 1000 tl gibi maalesefBeyler 1250 euro zengin yapmıyor.
Günlük 1200 euro harcıyorum
Yok bizim ülkede bile 15k para bile para değil bilgisayar ve telefondan öteye gidilmiyor.evet avrupanın 1000 birimi bizim 1000 TL gibi maalesef
Orada degilim ve italyancam yok sadece sik sik gidecegim oraya ama sag olun oneri icinHocam İtalya'dasın. Biz buradan ne desek boş. Orada bulunan bilgisayar forumlarına sorabilirsiniz. Lakin Amazon'dan 3080 toplayabilirsiniz Ne tür bir sistem istiyorsanız bana özelden yazın toplayalım
swich+ps5 +pc 1650 li sanırımArkadaslar ben yakin zamanda italyaya gidicem suan 15k butcem var zorlayarak 16k yaparim Suan 1200-1250 euro butcem var kisaca italyadan ne alabilirim
sen kimsin rüyadan uyan ve keyif çayı içgünlük 12000 euro harcıyorum