1200 liraya msi b550 a pro

M.U.M

80+
Reaksiyon skoru
94
Özellikle bu indirim konularından anlayanlara soruyorum. Bir süredir B550 anakart arıyorum. Yaklaşık 1200 TL bütçem var. Black Friday'i beklemeye karar vermiştim ama Hepsiburada'da kasım indirimleri adı altında bir indirim gördüm. Henüz indirim sezonuna yeni giriyoruz çok daha iyi indirimler olabilir korkusuyla almakla almamak arasında kaldım, daha ucuza bulabilir miyim önümüzdeki günlerde yoksa alıp geçeyim mi?

daha ucuza bulabileceğini hiç sanmıyorum düşse düşse 50 daha düşer o da zor

B550 A- Pro çok iyi anakarttır, VRM olarak da çok sağlamdır tavsiye ederim fiyat olarak da iyi inmiş.

Alın geçin, black friday'de dolar 9 olunca yine aynı fiyata düşer.

Alınabilir güzel anakart bence almalısın fiyatıda uygun

Eğer seni zora sokmuyorsa MPG B550 GAMING PLUS da alabilirsin, onun VRM soğutması daha iyi, makyajlı hem :D.
Eğer para sıkıntıysa al geç, ama mutlaka ikisinden birini al, fiyatlar çok iyi, bir daha zor bulursun :D.

Eğer seni zora sokmuyorsa MPG B550 GAMING PLUS da alabilirsin, onun VRM soğutması daha iyi, makyajlı hem :D.
Eğer para sıkıntıysa al geç, ama mutlaka ikisinden birini al, fiyatlar çok iyi, bir daha zor bulursun :D.
İçimi rahatlardınız hocam sağ olun :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makyajlısını alacağım ;)

@crazyreign hocam işlemcim ryzen 5 3600. Gayet güzel bir indirim bulduğum için almıştım (1200 tl'ye), bu anakartı bu işlemciye çok çok fazla biliyorum fakat geleceğe yatırım olarak düşünüyorum. Mantıklı mi yapıyorum sizce?

@crazyreign hocaaam nereye gittiniz :)

Son düzenleme:
Geri