Neler Yeni

Yardım 1200 TL bütçem var gaming kulaklık önerisi

Sxpreme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Boran
Merhaba max 1200 tl bütçem var Logitech G Pro X , HyperX Cloud ll ve HyperX Cloud Alpha S bu modelleri düşünüyorum başka hangi model kulaklık önerirsiniz.Valorant ,Cs tarzı fps oyunları oynuyorum

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Cloud 2 yi eleyin
anakartınız nedir?
iyi bir anakartınız varsa alpha S
yoksa g pro x-rog fusion-kraken ultimate öneririm

Sxpreme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bütçeme uygun başka öneriniz vardı mesela SteelSeries gibi

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Benim bütçeme uygun başka öneriniz vardı mesela SteelSeries gibi
Cloud alpha s kullaniyorum, guzel kulaklik alpha s’ten dusuk bir sey alma yani cloud2 cok eski alinmaz zaten, cs go valo gibi oyunlar oynuyorsan da steelseries yerine alpha s tercih et yine. Indirimle 900-950 TL'ye dusuyor 1-2 ayda bir hyperx indieimleri oluyor ben olsam beklerdim.

Sxpreme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud alpha s Black Friday beklesem ne kadar düşer çünkü şuan 1200 e bulamam bulduysan hiç link ini at

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Tek amacın ses kasmak ise; Cloud Alpha S al, eğer müzik için falan kullanacaksan sakın Cloud Alpha S alma. Paranı çöpe atmış olursun, G Pro X alınabilir fakat ses düzeyinin az olduğunu söyleyenler vardı, onun dışında ben MH752 öneririm.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Cloud alpha s Black Friday beklesem ne kadar düşer çünkü şuan 1200 e bulamam bulduysan hiç link ini at
909TL'ye düşeceğini düşünüyorum, şu ana kadar son 4-5 aydır en az o fiyatlara düştü.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Merhaba max 1200 TL bütçem var Logitech G Pro X , HyperX Cloud ll ve HyperX Cloud Alpha S bu modelleri düşünüyorum başka hangi model kulaklık önerirsiniz.Valorant ,Cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Cloud core 7.1 çıkmış bugün ona bi bak

Ama ben g pro x de kullandım alpha s de kullandım. Şuanda rampage fury x kullanıyorum. Cöoud alpha s alınmaz. G pro X varken sadece bunu söyliyim , benim kulaklarım yüksek sese alışık olduğu için bana az geldi o yüzden iade ettim g pro x i. Alpha s müzik ve film konusunda üzer seni. Ama sadede oyunda kullanıcam dersen al. G pro X e yakın performans veriyor Fury x. Kullanıyorum gauet memnunum kablosuz ile kullanıyorum. Gecikme yok kesinti yok. Rahatlıkla sss kasabiliyosun. Bass gücü de güzel , ses kalitesi de güzel Fury x al dene beğenmezsen geri ver. Ama kalite olsun marka olsun , kablosuza gerek yok dersen g pro x al , HyperX in fiyatı abartılıyor

Top Bottom