Merhaba max 1200 tl bütçem var Logitech G Pro X , HyperX Cloud ll ve HyperX Cloud Alpha S bu modelleri düşünüyorum başka hangi model kulaklık önerirsiniz.Valorant ,Cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Merhaba max 1200 TL bütçem var Logitech G Pro X , HyperX Cloud ll ve HyperX Cloud Alpha S bu modelleri düşünüyorum başka hangi model kulaklık önerirsiniz.Valorant ,Cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Cloud alpha s kullaniyorum, guzel kulaklik alpha s’ten dusuk bir sey alma yani cloud2 cok eski alinmaz zaten, cs go valo gibi oyunlar oynuyorsan da steelseries yerine alpha s tercih et yine. Indirimle 900-950 TL'ye dusuyor 1-2 ayda bir hyperx indieimleri oluyor ben olsam beklerdim.
Tek amacın ses kasmak ise; Cloud Alpha S al, eğer müzik için falan kullanacaksan sakın Cloud Alpha S alma. Paranı çöpe atmış olursun, G Pro X alınabilir fakat ses düzeyinin az olduğunu söyleyenler vardı, onun dışında ben MH752 öneririm.
Merhaba max 1200 TL bütçem var Logitech G Pro X , HyperX Cloud ll ve HyperX Cloud Alpha S bu modelleri düşünüyorum başka hangi model kulaklık önerirsiniz.Valorant ,Cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Ama ben g pro x de kullandım alpha s de kullandım. Şuanda rampage fury x kullanıyorum. Cöoud alpha s alınmaz. G pro X varken sadece bunu söyliyim , benim kulaklarım yüksek sese alışık olduğu için bana az geldi o yüzden iade ettim g pro x i. Alpha s müzik ve film konusunda üzer seni. Ama sadede oyunda kullanıcam dersen al. G pro X e yakın performans veriyor Fury x. Kullanıyorum gauet memnunum kablosuz ile kullanıyorum. Gecikme yok kesinti yok. Rahatlıkla sss kasabiliyosun. Bass gücü de güzel , ses kalitesi de güzel Fury x al dene beğenmezsen geri ver. Ama kalite olsun marka olsun , kablosuza gerek yok dersen g pro x al , HyperX in fiyatı abartılıyor