1200 TL FPS mouse önerisi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
Bütçe
1200
Sadece valorant oynuyorum sensörü lütfen pixart paw 3395 olsun kablosuz olursa güzel olur bütçeyi çok aşmayın lütfen ağırlığı 45 65 Gr arası iyidir (gecikmesi 1000 Hz olsun) şimdiden teşekkürler

Bunu biliyorum bayağı öneriliyor herhangi bir kronik sorunu var mıdır ve indirim ne kadar daha sürer 5-7 gün içinde muhtemelen bu mouse'u alacağım
hocam n3 versiyonu var bende şuana kadar hiç bozulma gibi bi sorunla karşılaşmadım ve bu siteden aldım

hocam n3 versiyonu var bende şuana kadar hiç bozulma gibi bi sorunla karşılaşmadım ve bu siteden aldım
ATTACK SHARK X3 alacaktım ama space'e basılı tutunca mouse takılıyormuş bu attığınız mouse'un kendi yazılımı var değil mi dpı değiştirmek için vs

ATTACK SHARK X3 alacaktım ama space'e basılı tutunca mouse takılıyormuş bu attığınız mouse'un kendi yazılımı var değil mi dpı değiştirmek için vs
evet hocam kendim de kullanıyorum

Hocam birde son bir soru daha soracağım kutunun içinden 4000 hz dongle çıkıyor değil mi ekstra para vermeme gerek yok birde ryzen 5 5500 işlemci ile 4000 hz kullanabilir miyim donar mı
hocam evet çıkıyor diye biliyorum forumda arkadaşlar çıkıyor dedi hocam ben bile bu pc ile kullanıyorum sıkıntı olmaz

Sağolun hocam iyi günler dilerim umarım indirim bitmez bu hafta içinde almayı planlıyorum
hocam inşallah bitmez çok güzel mouse bu fiyata kaçırmadan alın bence hayırlı olsun

Geri