YiğitAysul
80+ Silver
16gb telefon kullanılmaz yaElimde ki de 16.
16gb telefon kullanılmaz yaElimde ki de 16.
Kesinlikle alınmaz. iPhone 6 yı alırsanız çok pişman olursunuz. Günümüz için herşeyi çok yetersiz artık. Günümüz için kamerası vasat, performansı berbat,tasarımı eski,yazılım desteği kesildi ve pil ömrü berbat ötesi.Bunu almayı düşünüyorum, sakın android telefon önermeyin. ANDROİD'TEN bıktım artık lanet gelsin androide. Her neyse bu telefonu alıyorum sorun olur mu?Yenilenmiş Apple iPhone 6 16 GB (12 Ay Garantili) Fiyatı
Yenilenmiş Apple iPhone 6 16 GB (12 Ay Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynen.Tavsiye etmem 2.el olarak S8 falan bak daha iyi olur
6S aldım 1100 TL ye elimde şuan beğendim. Herkese teşekkür ederim.Kesinlikle alınmaz. iPhone 6 yı alırsanız çok pişman olursunuz. Günümüz için herşeyi çok yetersiz artık. Günümüz için kamerası vasat, performansı berbat,tasarımı eski,yazılım desteği kesildi ve pil ömrü berbat ötesi.
Hayırlı olsun. iPhone 6 yerine 6s almakla çok iyi tercih yapmışsınız.6S aldım 1100 TL ye elimde şuan beğendim. Herkese teşekkür ederim.
Yenilenmiş cihaz tercih edilebilir ama birazda şans işidirBunu almayı düşünüyorum, sakın android telefon önermeyin. ANDROİD'TEN bıktım artık lanet gelsin androide. Her neyse bu telefonu alıyorum sorun olur mu?Yenilenmiş Apple iPhone 6 16 GB (12 Ay Garantili) Fiyatı
Yenilenmiş Apple iPhone 6 16 GB (12 Ay Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hayırlı olsun. iPhone 6 yerine 6s almakla çok iyi tercih yapmışsınız.
Yenilenmiş cihaz tercih edilebilir ama birazda şans işidir
6S düşmesini bekleyin o fiyata 6S 16GB (Yenilenmiş) vardı (Haziran,2021) Stok artınca düşebilir fiyatları. (Pek sanmam)
Hayırlı olsun güzel tercih6S aldım 1100 TL ye elimde şuan beğendim. Herkese teşekkür ederim.