Neler Yeni

12000 TL konsol önerisi

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Hocam eğer zelda mario falan seviyorsan switch oled var bende baya güzel ama gow rdr2 elder ring vs seviyorsan series s
Hocam series s de gow yokki bide PC var

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ps 5 slim çıkacak çıkınca alırsın
Zaten ps5 20k felan slimi daha pahalı olur neden böyle bir cümle yazdın anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC var 12138 Max bütçe konsol önerisi laptop var yani PC derken
Şuan bu fiyatlarda sadece xbox series s var zaten xbox oyunları pc'ye çıkıyor ve sende pc var o yüzden gerek yok. Bence ps5 için para biriktir veya yurtdışında tanıdığın felan varsa yurtdışından ps5 alabilirsin.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Alperen ŞAHİN
ps4 pro almak artık mantıklı değil. parayı tlde tutmadan biriktiririm, beklemeye sabrım var diyorsan ps5 için para biriktir. ps5 v2/slimin çıkış durumuna göre iki versiyondan birini alırsın.

xbox almak mantıklı değil bilgisayarın var zaten.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
ps4 pro almak artık mantıklı değil. parayı tlde tutmadan biriktiririm, beklemeye sabrım var diyorsan ps5 için para biriktir. ps5 v2/slimin çıkış durumuna göre iki versiyondan birini alırsın.

Benim problemim şu aslında GTX 1650 li bir laptopum var o yüzden daha iyi bir oyun deneyimi almak için bir konsol istiyorum ama el konsollarınıda seviyorum emin olamıyorum nerdeyse tüm exclusiveleri seviyorum hem Nintendo hem ps ama maalesef ps5 zorlama imkanım yok yani yeni oyunlar oynamak istiyorum

Hocam yani Xbox exculiseve konsol oyunlarınıda seviyorum karar veremiyorum yani tüm exclusiveleri seviyorum diyebilirim

yerçileği

80+ Bronze
Zaten ps5 20k felan slimi daha pahalı olur neden böyle bir cümle yazdın anlamadım.

Şuan bu fiyatlarda sadece xbox series s var zaten xbox oyunları pc'ye çıkıyor ve sende pc var o yüzden gerek yok. Bence ps5 için para biriktir veya yurtdışında tanıdığın felan varsa yurtdışından ps5 alabilirsin.
slimler genelde normal pslerden 100dolar altında oldu

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
slimler genelde normal pslerden 100dolar altında oldu
Bunun fiyatına bak bakalım ve dediğin şey yurtdışında geçerli.

İkisinin arasındaki fark şu siyah olan 1 tb ssd'ye sahip. Beyaz olan ise 512 gb ssd'ye sahip fiyat farkı çok fazla yeni playstation konsolları 30k'dan başlar bence.

yerçileği

80+ Bronze

İkisinin arasındaki fark şu siyah olan 1 tb ssd'ye sahip. Beyaz olan ise 512 gb ssd'ye sahip fiyat farkı çok fazla yeni playstation konsolları 30k'dan başlar bence.
xbox için böyle bir şey söylediğimi göremiyorum https://screenrant.com/playstation-5-slim-cost-ps5-digital-comparison/

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer

Ne kadar pahalıymış hocam Nintendo alcam gibi duruyor hangi model almam lazım ikinci el

yerçileği

80+ Bronze

yurt dışından turkiyeye 400 dolardan gelip üstüne vergilerin eklenmesi var birde 500 dolardan gelip üstüne vergi eklenmesi var yurt dışında göre fiyatı turkiyede illa pahalı olacaktır

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
ps4 lere hala yeni oyun geliyor playstation piyasasi hizli zaten oyunlari oynar sonra satarsin ps5 alirsin

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Normal ps5'in fiyatından daha pahalı olacağı kesin(ps5 slim modelinden bahsediyorum)

turkiyede illa pahalı olacaktır
Zaten şunu dedim 100 dolar daha ucuz olacak dedin ya o yurtdışı için türkiyede öyle bir şey olmaz.

Top Bottom