Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
Motor alacağım güvenilir düzgün bir kask arıyorum +1000 -1000 olabilir bütçe
MT-25motor ne alıyonuz hocam
Hocam sürüş tarzınıza göre bir kask alırsanız daha iyi olur, şehir içi kısa mesafe mi kullanacaksınız? Veya bi binmeye sallıyorum 100 150km yol mu yapacaksınız. Kaskı ileride satar yenisini alırım düşünceniz var mıdır? Başka istediğiniz tavsiye varsa onlara da yardımcı olabilirimMT-25
Şehir içi kullanım için alacağım. Yazın maksimum 100-150 km yol yaparım.Hocam sürüş tarzınıza göre bir kask alırsanız daha iyi olur, şehir içi kısa mesafe mi kullanacaksınız? Veya bi binmeye sallıyorum 100 150km yol mu yapacaksınız. Kaskı ileride satar yenisini alırım düşünceniz var mıdır? Başka istediğiniz tavsiye varsa onlara da yardımcı olabilirim
Tavsiye ederim en yakın abim kullanıyor pulsar rs200 için, yanına bir de prozone interkom çekerseniz şahene olur.Şehir içi kullanım için alacağım. Yazın maksimum 100-150 km yol yaparım.
HJC F71 düşünmüştüm ben. Hangisi daha iyidir?Tavsiye ederim en yakın abim kullanıyor pulsar rs200 için, yanına bir de prozone interkom çekerseniz şahene olur.
n11'den Nexx SX.100R Gridline Full Face 62289 Mat Gri - Siyah Motosiklet Kaskı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Motor Kaskları - Kask Fiyatları & Modelleri - n11
Kask ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kask çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
motor hangi tarz ?Motor alacağım güvenilir düzgün bir kask arıyorum +1000 -1000 olabilir bütçe
O da güzel kask lakin nexx daha iyi, sen yine araştır bak bromHJC F71 düşünmüştüm ben. Hangisi daha iyidir?
Hangi tarz derken, anlamadım?motor hangi tarz ?
amazonda fiber karbon amerikan malı premier marka kasklar mevcut. amazon.de'ye girip bakabilirsin öneririm geçen bir modelini aldım çok memnun kaldım.Hangi tarz derken, anlamadım?
MT-25 Naked.