1200w PSU önerisi tavsiye

7500f ve 4060ti var elimde occt yapsam çıkar mı voltaj dengesizlikleri? ripple gösteriyorsa bu parçalarla occt açayım test edeyim ampere 850 var elimde
Özel testleri var mı bilmiyorum ama bir deneyin sonuçları yazarsınız

Gayet mantıklı bir tercih olacaktır lakin kasa uyumuna dikkat edin.
soketlerin arkadan olanına baktım fiyat x2 katı nerdeyse :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Voltajı dalganıyor para vermem o markaya
aynen bende çok duydum voltaj dalgalanması konusunda bu markada yoksa buna bakacaktım

soketlerin arkadan olanına baktım fiyat x2 katı nerdeyse :D

aynen bende çok duydum voltaj dalgalanması konusunda bu markada yoksa buna bakacaktım
Yukarıda 1300 lük bir msı attılar ona bakıyorum şuan. çok güzel 1 2 marka gördüm molex koyacakları yerine normal portları koysalarmış keşke üzerlerine

roket kaldıracaz aga. 1200w 1300w psu ya 2000 3000 çekilen fiyatta biraz işkillendiriyor beni.

seasonic vs baktım 1 2 tane ya var, ya yok. olanda 27 28 bin fiyat çekmiş. Aşağıda arkadaşlar msı önermiş hiç kullanmadım ben msı psu. Sıkıntı çıkmazsa alabiliriz

molex' i doldurmuşlar aga psu ya niye öyle yapmışlar :S
fiyatlar hakikatten ucmus ya,
eski model 1000w gold 23k,
bg de aynı paraya 2200w platin alıyorsun **

memleket; vergi dairesi acık cezaevi olmus **:unsure:

nefes
nefes almakta parayla olacak yakında. Daha önce Thermaltake in 1200 plat versiyonunu kullandım 2 kez bir sorun yaşamadım fakat fiyatı ciddi ölçüde artmış. 5000 TL ye 12000w PSU attılar işgillenmedim değil yani. Arada uçurum fark var. Kimisinde ise molex'i doldurmuşlar psu ya ne yapacam molexi ben.

Arkadaşlar merhaba. Daha öncesinde Thermaltake PSU kullandım fakat fiyatı nerdeyse 2 ye katlanmış. NZXT önerenler var. Artı eksi yanları neler tecrübe sahibi kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Şahsen kullanıyorum. Tam bir canavar. Fazla fazla her kablodan var.

NZXT şahsen önermem. Kasa ve soğutucu olarak alabilirim ama güç kaynağını gördüğümde arkama bakmam kaçarım. O seviyedeyim.

nefes

nefes almakta parayla olacak yakında. Daha önce Thermaltake in 1200 plat versiyonunu kullandım 2 kez bir sorun yaşamadım fakat fiyatı ciddi ölçüde artmış. 5000 TL ye 12000w PSU attılar işgillenmedim değil yani. Arada uçurum fark var. Kimisinde ise molex'i doldurmuşlar psu ya ne yapacam molexi ben.
walla haklısın hocam ya, pek bileşenler fiyat konusu takip etmiyorum ama fiyatlar hakikatten ucuk.
2014 te bulgardan almıstım buranın 100/60 fiyatına ax1200i hala kullanıyorum.
kasa bg den
ekartlar evga eu
walla buradan, o zamandan beri birsey almıyorum.. öpuyorlar memleketimde insanları..
bisey lazım olursa geciyorum bg ye alıyorum..

Şahsen kullanıyorum. Tam bir canavar. Fazla fazla her kablodan var.

NZXT şahsen önermem. Kasa ve soğutucu olarak alabilirim ama güç kaynağını gördüğümde arkama bakmam kaçarım. O seviyedeyim.
anlamadığım kısımda bu aga o kadar tercih içinden kimisi nzxt yi öyle çok övdüki, kimi fsp, kimi raijentek vs. en son bir arkadaş msı atmış onu düşünüyorum hala güzel bir mantıklı bir şey gelirse alıcam direkt ya. 2 gündür ne çok yoruldu kafam. Thermaltake niye bu kadar yükseldi onuda anlamış değilim doğrusu

anlamadığım kısımda bu aga o kadar tercih içinden kimisi nzxt yi öyle çok övdüki, kimi fsp, kimi raijentek vs. en son bir arkadaş msı atmış onu düşünüyorum hala güzel bir mantıklı bir şey gelirse alıcam direkt ya. 2 gündür ne çok yoruldu kafam. Thermaltake niye bu kadar yükseldi onuda anlamış değilim doğrusu
Tepe modelden korkma. High power en iyi psu markası değil ama AstroGD 1200 en üst modeli ve yüzde 93 verim sağlıyor. Thermaltake eskiden beri kaliteli ürünler çıkartıyor. Asus 1 numara zaten, Fsp elimde 700 watt patlamıştı eskiden sildim defterden.
Msi orta kalite bir marka ama tepe modelleri alınabilir. Enermax bakabilirsin. Kullanmıştım. Zalman bakabilirsin.

Tepe modelden korkma. High power en iyi psu markası değil ama AstroGD 1200 en üst modeli ve yüzde 93 verim sağlıyor. Thermaltake eskiden beri kaliteli ürünler çıkartıyor. Asus 1 numara zaten, Fsp elimde 700 watt patlamıştı eskiden sildim defterden.
Msi orta kalite bir marka ama tepe modelleri alınabilir. Enermax bakabilirsin. Kullanmıştım. Zalman bakabilirsin.
Kullanacağım sistem güçlü bir sistem benzerini daha önce topladım. Tekrardan toplayacağız bi ekran kartı değişecek ve yanında fiyattan dolayı PSU arayışı. Şimdi örnek veriyorum. AMD kullandım. Sıkıldım Nvidia almak istedim port olmayınca bu sefer PSU da kartı kullanamıyorum. basmış molex portunu psu ya ne gerek var ihtiyac olan portları koysalar daha iyiydi bazı psu lar

Kullanacağım sistem güçlü bir sistem benzerini daha önce topladım. Tekrardan toplayacağız bi ekran kartı değişecek ve yanında fiyattan dolayı PSU arayışı. Şimdi örnek veriyorum. AMD kullandım. Sıkıldım Nvidia almak istedim port olmayınca bu sefer PSU da kartı kullanamıyorum. basmış molex portunu psu ya ne gerek var ihtiyac olan portları koysalar daha iyiydi bazı psu lar
Hocam cevabı zaten sorunun içinde saklı. Güçlü bir sistem derken 100 bin liralardan bahsediyoruz sanırım.
Söz konusu sistemde Acaba 8 bin liralık mı, yoksa 10 bin liralık mı PSU alsam diye düşünülmez.
Al geç derim. Son çıkan her şeye uyumlu..
Thermaltake uygun fiyata denk gelirse ikinci seçenek olabilir. Ya da Enermax.

Hocam cevabı zaten sorunun içinde saklı. Güçlü bir sistem derken 100 bin liralardan bahsediyoruz sanırım.
Söz konusu sistemde Acaba 8 bin liralık mı, yoksa 10 bin liralık mı PSU alsam diye düşünülmez.
Al geç derim. Son çıkan her şeye uyumlu..
Thermaltake uygun fiyata denk gelirse ikinci seçenek olabilir. Ya da Enermax.
söylediğin miktarları bulacak evet hocam. iyi güzel hoş atmışsın bu PSU' yu da anakart CPU 2x8 soket. Ekran kartı, Farzedelim ki Nvidia değil amd aldım. Güç girişi 3x8 pin. Yani bu PSU benim için sınıfta kalıyor. Mevzu 8 bin 10 bin değil. 18 bine PSU satılıyor. 5 bine Bu çok iyi direkt bunu al diyen var. W değerleri aynı ama kimisinde patlayanını duydum, kimisinde voltaj kestiğini. Anlatabiliyor muyum derdimi. Yukarıda 1-2 arkadaş ta atmış hoşuma gitti attıkları psu lar fakat molex soketini basmışlar psu' ya. Benim işime yaramaz o soketler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye
Macbeth42
Geri