OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,337
Güzel kullandığınız walpaperlara bakabilirim bide monitör eski olduğundan kullanımıma sıkıntı çıkarmayacak
Güzel kullandığınız walpaperlara bakabilirim bide monitör eski olduğundan kullanımıma sıkıntı çıkarmayacak
Güzelmiş hocam teşekkürlerAlıntıyı görüntülebuyrun hocam
kanka bunda çok fazla renk var eski monitörü zorlayablir
knk siyah üstüne bir şey olursa daha güzel olur siyah renk daha iyi olur benim içinkanka bunda çok fazla renk var eski monitörü zorlayablir
reis bu arada bende silver oldumknk siyah üstüne bir şey olursa daha güzel olur siyah renk daha iyi olur benim için
harbi helal olsun iyi kasmısın ben marttan beri kasıyom 600 mesaj fark var şova devamreis bu arada bende silver oldum
valla hayatımda çok üşengecim mesela geçen gün site açmak istedim 30 dakika sonra sıkıldım gittim uyudum ama teknolojiye ayrı bir merakım var bu foruma gelmeden önce psu ya ekran kartı demiştim. Bildiğim herşeyi bu forumda öğrendim.harbi helal olsun iyi kasmısın ben marttan beri kasıyom 600 mesaj fark var şova devam
knk siyah üstüne bir şey olursa daha güzel olur siyah renk daha iyi olur benim için
Bende de merak var ben çoğu şeyi biliyorum donanımda ama yazılım uğraştırırvalla hayatımda çok üşengecim mesela geçen gün site açmak istedim 30 dakika sonra sıkıldım gittim uyudum ama teknolojiye ayrı bir merakım var bu foruma gelmeden önce psu ya ekran kartı demiştim. Bildiğim herşeyi bu forumda öğrendim.