Merhaba Ekran Kartı Kullanım Oranına Bakınız Eğer %100 de Bu FPS Leri Alıyorsanız Evet Bu Değerler Düşük Ancak Bu Değere Monitörün Çözünürlüğünün de Dahil Olduğunu Unutmayın Pc Hızını Belirleyen En Temel Unsur SSD Dir Açılma Olayını Ona Bağlayabilirsiniz Ancak Güçlü Sistemlerin Açılması Sanıldığının Aksine Her Zaman Daha Yavaş Olacaktır Bende de 4080 Var SSD Değiştirdikten Sonra Biraz DAha Hızlandı Düşük FPS Vermesinin İse Sorununu Ben Geforce Experience Uygulamasına Bağlıyorum Bende Ciddi FPS Droplarına Ve Düşüşlerine Sebep Oldu Bu Uygulama Yazıyı Biraz Uzun Tutuyorum Ancak Olabildiğince Konuya Değinmeye Çalışıyorum Bende Lolde 1200 Fps i Geçik Fps Alıyorum İşlemcinizle Vs. Sizinde Bu Veya Bundan fazla Almanız Gerek Bilmediğim Ve Şuanda Bakacak Zamanım Olmadığı İçin Boş Yorum Olabilir Ama İşlemcinin dahili Ekran Kartı Varsa Bu FPS Düşüşüne Sebep Olacaktır Ek Olarak Güç Tüketimini Ve Ekran Kartının % Lik Kullanımlarını Takip Edin Videolarda %100 Değerde 500 600 Fps Alırken Sizin Görev Yöneticisinde %40 İle Bu FPS Leri Almanız Normal Olacaktır