Listeme ekledim teşekkürler.THERMALİGHT assasins al daha iyi . 360mm altında sıvı soğutuuc alınmaz.
240MM thermalright sıvı soğutma aldım bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ryzen 7 7700 ile...THERMALİGHT assasins al daha iyi . 360mm altında sıvı soğutuuc alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hava soğutucusu almadan önce kasanın yüksekliğine bakman lazım . yoksa sığmayabiliyor.
![]()
Thermalright Peerless Assassin Hava Soğutucu
6 × 6mm U şekli nikel kaplamalı saf bakır ısı boruları + saf bakır alt mükemmel termal iletkenlikwww.gaming.gen.tr
sıkıntı olduğu için söylemedim zaten...240MM thermalright sıvı soğutma aldım bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ryzen 7 7700 ile...
Kasanın marka modelini biliyorsanız desteklediği CPU yüksekliğine bakalım.Bu arada kasamın ölçüleri 455 × 210 × 426 bu ölçüler yeterli midir kule tipi soğutma için?
Segotep Radiant kasam120mm sıvı soğutucular görüntüden ibaret, iki tane üst üste taksanız bi Phantom Spirit etmez. İşlemci fazla ısınan bir model değilse 240mm tercih edilebilir kişinin zevkine bağlı olarak. Onun dışında kaliteli kule tipi soğutucular çoğu 240mm sıvı soğutucuyu geride bırakır.
Kasanın marka modelini biliyorsanız desteklediği CPU yüksekliğine bakalım.
360mm altında sıvı soğutucu gayet de alınır. 120mm alınmaz bir tek. 7600 işlemciye gerek yok ama. Peerless assasin yerine de arctic freezer 36 alın.THERMALİGHT assasins al daha iyi . 360mm altında sıvı soğutuuc alınmaz.
hava soğutucusu almadan önce kasanın yüksekliğine bakman lazım . yoksa sığmayabiliyor.
![]()
6 × 6mm U şekli nikel kaplamalı saf bakır ısı boruları + saf bakır alt mükemmel termal iletkenlikwww.gaming.gen.tr
160mm biraz darmış. Arctic lf pro iii 240 tercih edebilirsiniz.![]()
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.www.gaming.gen.tr