Bak hala devam ediyorsun dostum. "Bana göre hala..." demenden anlaşılıyor. Bak ben sana kendi fikrimi değil, nesnel şeyler sundum. "Hava Soğutucular, Sıvı Soğutuculardan daha uzun ömüre sahiptir.". Bu nesnel bir şey, ben sadece senin hatanın düzelttim ama sen hala kendi öznel fikrini söylüyorsun. Kendin istediğini yapabilirsin ama şurda 2k bütçe ile bir şey alacam adamı pişman edemessin. Böyle bir hakkın yok. Bak sen "Hey senin attığın X soğutucundan daha kaliteli ve ucuz Y soğutucusu buldum bence bu daha mantıklı." desen bir problem yok ama sen direkt yanlış bir bilgi olan "Uzun süreli kullanım istiyorsa sıvı soğutucu almalı." dedin. Bu dediğin yanlış. Bunu ben söylemiyorum, nesnel olarak böyle. Böyle yanlış bir fikire, hatta hiçbir yanlış fikire saygı göstermemi bekleme. Ayrıca hala ego muhabbeti yapıyorsun, hatta benim kendimle çeliştiğimi söylemişsin, güldüm. Hatasında ısrarcı olan birisi varsa oda sensin. Bunda utanılcak bir şey yokki alt tarafı "Bilmiyordum, kusura bakma öğrenmiş oldum." diyeceksin ama sen kendine bunu yediremiyorsun. Daha da uzatmama gerek yok sanırım. İyi geceler.