❌İndirim Bitti! 12100f 6600XT - sistem 12.999 TL

Bence sistem gayet güzel fiyatlar düşme eğiliminde ama aşağıdaki aynı ürünlerin eski kampanyalı fiyatlarına bakın her ay artarak devam etmiş trendyol 6700 TL'ye 6600xt sattı bazıları fiyatlar dahada düşecek dedi ama tam bir ay geçti o fiyatı tekrar görmedi eğerki dolar 13-14 olursa belki ama şuan durum aşırı bir fiyat düşüşünü göstermiyor

6650xt ile 6600xt arasında dağlar kadar fark var mı? Varsa kaç FPS fark oluyor, oyunlar için konuşuyorum.

Kasa hariç güzel fiyat cidden bir sürü sistem tavsiyesi arayan vardı umarım görürler.

umarım faydalı bir videodur.
Pek bir şey yokmuş ya. Ben de yeni çıkınca biraz iyidir diye düşünmüştüm. En baba 7-9 fps fark oluyor. Ortalama ise 4-5. Fiyat bazında düşünürsek, gidip 1000-2000tl verip 4-5 fps almak mantıksız olur. Peki yazılım konusunda bir farkları var mı? 6600xt ile 6650xt yazılımları her şeyi aynı demi?

kasanın kötü olması nasıl bir fark oluşturuyor sadece görüntü mü
PSU kalitesini bilmiyorum acaba hangi modeli kullanıyorlar ? Geri kalan parçalar iyi kasa eh işte idare eder.

Herkes kasa kötü demiş ama Asus un geliştirmiş olduğu bir kasa bu vento sıkıntı olmaz merak etmeyin almak isteyen varsa ideal fiyat alınabilir

Beyler bu siteden kazık yememem değil mi? Alırım gelmez falan. Çok kaliteli site gibi durmuyo veya ürünün garantisi var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,915
Üyeler
192,554
Son üye
Deniz38
Geri