Osman Kadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
550W , sıvı soğutma desteği yok , önde 2 fan var galiba etkenler bunlar .kasanın kötü olması nasıl bir fark oluyor
550W , sıvı soğutma desteği yok , önde 2 fan var galiba etkenler bunlar .kasanın kötü olması nasıl bir fark oluyor
6650xt ile 6600xt arasında dağlar kadar fark var mı? Varsa kaç FPS fark oluyor, oyunlar için konuşuyorum.
Pek bir şey yokmuş ya. Ben de yeni çıkınca biraz iyidir diye düşünmüştüm. En baba 7-9 fps fark oluyor. Ortalama ise 4-5. Fiyat bazında düşünürsek, gidip 1000-2000tl verip 4-5 fps almak mantıksız olur. Peki yazılım konusunda bir farkları var mı? 6600xt ile 6650xt yazılımları her şeyi aynı demi?umarım faydalı bir videodur.
PSU kalitesini bilmiyorum acaba hangi modeli kullanıyorlar ? Geri kalan parçalar iyi kasa eh işte idare eder.kasanın kötü olması nasıl bir fark oluşturuyor sadece görüntü mü
Site sağlam merak etme. Gönül rahatlığı ile alabilirsinizBeyler bu siteden kazık yememem değil mi? Alırım gelmez falan. Çok kaliteli site gibi durmuyo veya ürünün garantisi var mı
gaminggen iyidir.Beyler bu siteden kazık yememem değil mi? Alırım gelmez falan. Çok kaliteli site gibi durmuyo veya ürünün garantisi var mı