🔥İndirim 12100F - Arc 750 15.399₺

kurulu gitmesi lazım kardeşim kuramaz uzaktan kurulu hizmetinimi seçmem gerekiyor hocam kurulu gitmesi için 200 TL'ye
kurulu gider o sadece yönlendirme sanırım kule tipi varsa ona yardım eder ekran kartı takmaya yardım eder

kurulu gider o sadece yönlendirme sanırım kule tipi varsa ona yardım eder ekran kartı takmaya yardım eder
Hocam ben şimdi bunu alsam herşeyi hazır kurulu gidecekmi yoksa ekran kartı ayrımı gidecek anlamadım tam olarak o paketi almama gerek yok o zaman

Hocam ben şimdi bunu alsam herşeyi hazır kurulu gidecekmi yoksa ekran kartı ayrımı gidecek anlamadım tam olarak o paketi almama gerek yok o zaman
yinede sorun temel yönlendirme diyor ekran kartı zarar görmesin diye ayrı yollarlar aynı paket içerisinde

ekran kartı hariç kurulu gider diye düşünüyorum
bu bahsettiğiniz 500 tl içinde bi öğrenciye kayıt oluyorumda e devletten öğrenci belgeme ulaştım ancak aşağıda sadece karekod var kayıtda barkod no istiyor bi barkod no suna rastlamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bahsettiğiniz 500 tl içinde bi öğrenciye kayıt oluyorumda e devletten öğrenci belgeme ulaştım ancak aşağıda sadece karekod var kayıtda barkod no istiyor bi barkod no suna rastlamadım hocam
buldum hocam :D

suphanallah ilk defa media markt fp sistem görenler beğensin.

ekran kartı hariç kurulu gider diye düşünüyorum
Hocam aldım teşekkür ederim şimdi bide uyguna 120hz 144hz monitör çözebilirmiyiz ya uyguna çok iyi olmasına gerek yok kardeşim valorant oynar fifa falan oynar

Intel'in Arc A750'sidir, yani farklı bir marka da satmadı zaten şimdiye kadar. Parçalarından kasıt anakart, SSD, güç kaynağı gibi bileşenlerdi aslında daha çok.
anladım hocam ama bence hani zaten 15k sistem 40 50k lık sistem alsam bende düşük modeller tercih etmem ama 15k da sorgulamamak lazım ki medaimarktın hani gidipte biostar anakart vs kullanacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 22 inch bence çok küçük üste biraz atıkıp daha iyi modellere değmez mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,881
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri