🔥İndirim .

mld ssd fazla iyi değil. lexarı da(8klık olan) dün almıştım. sonradan biraz araştırınca sağlık çabuk düştüğünden siparişe iptal çektim.
wd,kioxia,samsung,msi,kingston devam :)
Aslında içindeki donanımlar aynı ise çok fark etmiyor diye biliyorum

Aslında içindeki donanımlar aynı ise çok fark etmiyor diye biliyorum
ram gibi değil ki ssd içi biraz karmaşık. bi gün pc start verdiğinde ssd bulunamadı uyarısı alınca adama fena koyuyor. mesela twinmos m.2 ssd de alınabilir. bi modelini 4 yıl civarı kullandım sağlık %5 düştü. baya güzel üründü

Arkadaş darlıyor beni bana hafıza lazım değil hız lazım 1 tb yeter alayım mı mld alsın mı net bir şeyin söyleyin ona göre alacak

Lexar NQ790. Cuma günü de incehesapta 9500'dü.
Dram bulunmuyor bence iş yapmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş darlıyor beni bana hafıza lazım değil hız lazım 1 tb yeter alayım mı mld alsın mı net bir şeyin söyleyin ona göre alacak
Bence şuan Hepsiburada neredeyse yakın fiyata mld min 1tb lik gen 4 dramli modeli mevcut üst segment bir gen4 onu alabilir bu giriş segment gen5 ve dram mevcut değil. Mld m700

Bu rx 9070 xt'ler hiç indirime girmeyecek mi ya? 2 haftadır kovalıyorum

B850 için pahalı , asus anakartlar biosunu çok severim de , bu fiyata x870e chipsetli anakart da bulunuyor.
9 Mart – 30 Haziran 2026 tarihleri arasında ASUS ROG ürünün için incelemeni paylaş; 1000 TL nakit iade bu dediğini yaparsak ve 500 de bonus aldım 13500 seviyelerinde olucak kafam çok karıştı x870e chipsetli anakartlara bakıyorum 17 bin civarlarında sizce arasındaki fark nedir ileriye yönelik mi x870e ya da

👉 B850, X870, B650 farkı:
  • Oyun performansı = aynı
  • FPS = aynı
  • sadece özellik farkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye