🔥İndirim .

3 5 tane stok koyup birilerine yedirmişler yine incehesap gibi. Artık şaşırtmıyor bu ülkede böyle büyük indirimler. Gider usulca pahalıya alırım, kafamı ağrıtmam, strese girmem bundan sonra. Zaten teknolojik ürünlerin hepsi ithal olduğu için bugün aldığınız şey yarın daha pahalı oluyor, kaybettiğimiz bir şey olmuyor.

Ya şu forumdakileri biz biliyoruz, iki üç tane yeni hesap gelip bunları bu forumdakilerden önce alamaz. Ya önceden haberleri var ya da insan değiller. Burada bir sıkıntı var.

kesinlikle reklam olduğu belli en azından alan nasiplenir elbet bize de düşer diye takip etmemiz lazım adamların 100-200 stok yapmaya niyeti yok belli

kesinlikle reklam olduğu belli en azından alan nasiplenir elbet bize de düşer diye takip etmemiz lazım adamların 100-200 stok yapmaya niyeti yok belli
Gördüğüm kadarıyla itopyanın 100-200 stok iddiası yok stok size düşük geliyorsa takip etmeyin derim.

Adamların nasıl deli kâr ettiğini şu anda 19K'ya sattıkları işlemciyi 10K'ya gözleri görmeden satmalarından belli. Bu işlemcinin bu adamlara gelişi 3 bin TL mi cidden merak etmeye başladım.

Adamların nasıl deli kâr ettiğini şu anda 19K'ya sattıkları işlemciyi 10K'ya gözleri görmeden satmalarından belli. Bu işlemcinin bu adamlara gelişi 3 bin TL mi cidden merak etmeye başladım.
kanka ürünlerin çıkış fiyatı yazıyor zaten yurtdışı haber sayfalarında ahahahha 3k ya ayakkabı mal edersin

İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.

Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan istifade nemalanıyorlar. Aslında bunları protesto edip hiçbirşey almayacaksın ki o zaman görsünler insanlarla dalga geçmek neymiş. Yazık.

Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan istifade nemalanıyorlar. Aslında bunları protesto edip hiçbirşey almayacaksın ki o zaman görsünler insanlarla dalga geçmek neymiş. Yazık.
şu foruma neredeyse 3 yıldır goz gezdırıyorum her konuda ısmı gecen arkadaslar ne kısmetse alamamıs daha bugun acılmıs hesaplar almış :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri