Neler Yeni

12400f 4060ti Hazır Sistem

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Muazzam sistem fiyatına göre gayet iyi.
Amd 6800 neredeyse 3 yıllık kart, millet bunu çöpe atmaya başladığında siz rtx 4060’ı ister satar, ister ‘’ sorunsuz ‘’ çatır çatır oynar işinizi yaparsınız. güzel bir taksit & vade farksız olsa anında yapıştırırım.
Güle güle kullan 🤙
Daha iyileri sizin olsun vesselam.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Konu sahibi değerlendirme istemiş amd tayfa hemen amd önerisinde bulunmuş :D Bu tayfa forumda hiç sekmiyor. Ne zaman adında ''RTX'' geçen bir ibare görseler hemen ''RX XXXX'' önerisinde bulunup ''RTX'' sistem alan kişinin moralini bozmaya yönelik konuşuyorlar :D
Moral bozmaya yönelik konuşmuyorum. 8GB VRAM'in ömrü ortada. 2K'yı bırak 1080p için bile sınırda artık. Gerçek şu ki 6800 güç ve bellek kısmında açık ara önde. Alsaydı daha iyi olurdu diyorum. Hayırlı olsun yine de alan arkadaşa iyi günlerde kullansın.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Ramler 3600 mhz olsa tadından yenmezdi ama güzel olmuş hayırli olsun
Rami bir 8 daha alıp 24 gb yapmayı dusunuyorum. 24 Gb uzun süre yeter diye dusunuyorum. 3600 maalesef seçeneklerde yoktu. Sadece 3200 vardı mecbur aldık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moral bozmaya yönelik konuşmuyorum. 8GB VRAM'in ömrü ortada. 2K'yı bırak 1080p için bile sınırda artık. Gerçek şu ki 6800 güç ve bellek kısmında açık ara önde. Alsaydı daha iyi olurdu diyorum. Hayırlı olsun yine de alan arkadaşa iyi günlerde kullansın.
Yok hocam moral bozulmaz. 8 GB evet eksik kalacak biliyorum ama beni 2-3 sene idare etsin ilerde upgrade edilir.

Sistemi iptal etmiyorum arkadaşlar değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Monitör olarakta bunu aldım. Sizce uygun mudur bu da sisteme.

Son düzenleme:

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Daha iyileri sizin olsun vesselam.
Bu arada iki sistemi de inceledim, rx 6800 vs rtx 4060 ti videolarına bakınca da rtx kimi oyunlarda 2k’da bile daha iyi ki sistemin diğer tüm parçalarıda diğer sistemden kat be kat daha iyi.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
İşlemciye soğutucu olarak stok soğutucu mu kullanacaksınız?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
İşlemciye soğutucu olarak stok soğutucu mu kullanacaksınız?
Şuanlık ek bir sogutucu almadım. Gelince testlerde ne kadar ısındığına bağlı olarak bir soğutucu alıcam ya da stokla idare edicem. Sizce şart mı?

Bu arada iki sistemi de inceledim, rx 6800 vs rtx 4060 ti videolarına bakınca da rtx kimi oyunlarda 2k’da bile daha iyi ki sistemin diğer tüm parçalarıda diğer sistemden kat be kat daha iyi.
Teşekkür ederim.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Şuanlık ek bir sogutucu almadım. Gelince testlerde ne kadar ısındığına bağlı olarak bir soğutucu alıcam ya da stokla idare edicem. Sizce şart mı?

Teşekkür ederim.
Tam sınırda bir işlemci. Eğer Sıcaklıklık değerleriniz çok kötü değil ise kısa vadede idare edersiniz. Çok ise de Güzel bi hafa soğutma alırsınız. Sıvı soğutma falan gereksiz zaten o işlemciye masarafı çok olmayacaktır.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Tam sınırda bir işlemci. Eğer Sıcaklıklık değerleriniz çok kötü değil ise kısa vadede idare edersiniz. Çok ise de Güzel bi hafa soğutma alırsınız. Sıvı soğutma falan gereksiz zaten o işlemciye masarafı çok olmayacaktır.
Ben de ona göre bir karar vericektim. Sıvı soğutma fazla kaçar gerek yok oyun için aldım zaten. Hava soğutma öneriniz varsa paylaşın test edince bakarım.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622