![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/assets/images/logo_20200907180648-0709202018064815.png)
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/1000/musteri-favicon.png)
değerSistemi alacağım o farka 12400f yapmama değer mi sizce fiyat farkı biraz fazla gibi geldi nedense![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İlerde güncelle me yapacak olursam 12400f e şuan yapmadığım için pişman olur muyum acabagerek yok bu şekilde güzel
Hocam Intel sistem istiyorum o anakart am5 soket desteklemiyor ayrıca bundaki kasa çok daha güzelgerek yok bu şekilde güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 fark vermeye razıysan bunu al
![]()
pişman olmazsın emin olİlerde güncelle me yapacak olursam 12400f e şuan yapmadığım için pişman olur muyum acaba
Hocam Intel sistem istiyorum o anakart am5 soket desteklemiyor ayrıca bundaki kasa çok daha güzel
12400f yapSistemi alacağım o farka 12400f yapmama değer mi sizce fiyat farkı biraz fazla gibi geldi nedense![]()
Amaç oyun ise değmez ancak iş için ise düşünülebilir.Sistemi alacağım o farka 12400f yapmama değer mi sizce fiyat farkı biraz fazla gibi geldi nedense![]()
Oyun genel olarak valorant 144 Hz monitör de ve yeni çıkan oyunları işteAmaç oyun ise değmez ancak iş için ise düşünülebilir.
Gerek yok o zaman 13100f gayet yeterli bir işlemci 5500'den güçlü.Oyun genel olarak valorant 144 Hz monitör de ve yeni çıkan oyunları işte
fiyat farkı çok az ken 3060 ti al eğer karşıda rx 6700xt fln olsa o derdim ama aynı paraya daha stabil ekran kartı alıyorsun bide lga 1700 lü yü alınca 13400f mi takçan
Neden o anakartta takılmıyor mu dafiyat farkı çok az ken 3060 ti al eğer karşıda rx 6700xt fln olsa o derdim ama aynı paraya daha stabil ekran kartı alıyorsun bide lga 1700 lü yü alınca 13400f mi takçan
takılıyorda amacın 144 hz ise ryzen 5 5600 lüyü al nvidia daha stabil şuan 12100f ve rx 6600 kullanıyorum işlemciye aşırı yük bindiren oyunlarda %60 ı geçiyor (4/8) olduğundanNeden o anakartta takılmıyor mu da
Neden o anakartta takılmıyor mu da
Buda çok güzelmiş 2 gündür bu sistem bolluğu nedirtakılıyorda amacın 144 hz ise ryzen 5 5600 lüyü al nvidia daha stabil şuan 12100f ve rx 6600 kullanıyorum işlemciye aşırı yük bindiren oyunlarda %60 ı geçiyor (4/8) olduğundan
![]()
JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5600X/ GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5600X/ GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
buna da bi bakın