Tabi ki. Kullanabilirsin.Stok fan takılı gelecek siparişim, sizce yeter mi? İstanbulda yaşıyorum yaza doğru hava soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik idare eder mi?
ederStok fan takılı gelecek siparişim, sizce yeter mi? İstanbulda yaşıyorum yaza doğru hava soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik idare eder mi?
12400f de soğutucuya gerek yok soğuk calısıyor zatenStok fan takılı gelecek siparişim, sizce yeter mi? İstanbulda yaşıyorum yaza doğru hava soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik idare eder mi?
Ezbere konuşuyon12400f de soğutucuya gerek yok soğuk calısıyor zaten
Mesh oluşu gerçekten önemli ama he ben meshe geçip rahatladım akvaryum gibi kapalı camdı eski kasamKendim 1-2 yıldır stok fanla kullanıyorum CS2 de 70-75 geçmiyor kasa da dandik sayılabilecek mesh bir kasa
İlla bir şey istersen dark freezer x123 yeter
kışın yeter, yazın üzerStok fan takılı gelecek siparişim, sizce yeter mi? İstanbulda yaşıyorum yaza doğru hava soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik idare eder mi?
mesh kanka msi mag force m100aMesh oluşu gerçekten önemli ama he ben meshe geçip rahatladım akvaryum gibi kapalı camdı eski kasam
kasam mesh msi mag force m100aKendim 1-2 yıldır stok fanla kullanıyorum CS2 de 70-75 geçmiyor kasa da dandik sayılabilecek mesh bir kasa
İlla bir şey istersen dark freezer x123 yeter