Alpl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 712
bende almak istiyorumda daha yeni gow aldım para kalmadıValla bende onun korkusuyla aldım yoksa daha beklicektim
bende almak istiyorumda daha yeni gow aldım para kalmadıValla bende onun korkusuyla aldım yoksa daha beklicektim
ben crack kullanıyorum dying light 2 de var mis gibihocam bence alma Crack var.
Öyleleri çok hocam ya, resmen alay ediyorlarbende aldığım pc yoktu ne var ne yok alıyodum indirimde sanki pc varda alıyon diyolardı rtx 3060 lı notebook aldım şimdide gtx 1650 ile fark yok ismi rtx diye kazıklanmışsın diye kendilerini avutuyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inşallah daha iyisini alırsınız
Bende hocamValla bende onun korkusuyla aldım yoksa daha beklicektim
AlınırSteam indirimlerini değerlendirmek adına 15 adete yakın oyun aldım.
Oyunlar;
Arma III
Days Gone
Dying Light
The Forest
God Of War
GTA 5
Outlast 2
PayDay 2
Ready Or Not
Red Dead Redemtion II
Re4
Tomb Raider
Sea Of Thieves
The Witcher 2-3
Twd
Bunlar haricinde cyberpunk yerine önerdiğiniz bir oyun var mı? Bütçe 150TL
Cyberpunk 2077 alınır mı?
Alınır.Steam indirimlerini değerlendirmek adına 15 adete yakın oyun aldım.
Oyunlar;
Arma III
Days Gone
Dying Light
The Forest
God Of War
GTA 5
Outlast 2
PayDay 2
Ready Or Not
Red Dead Redemtion II
Re4
Tomb Raider
Sea Of Thieves
The Witcher 2-3
Twd
Bunlar haricinde cyberpunk yerine önerdiğiniz bir oyun var mı? Bütçe 150TL
Cyberpunk 2077 alınır mı?
Crack işine girmek istemiyorum. ayda yılda bir sistem dizip oyun oynamak istiyoruz gereksiz sorunlar çökmeler olsun istemem. hem de legal değil yani bence oyuna belli bütçe ayrılmışsa crack almak mantıksızben crack kullanıyorum dying light 2 de var mis gibi
Olsun be abi daha sonbahar indirimi var 25 günebende almak istiyorumda daha yeni gow aldım para kalmadı
Sonbahara kadar Steam kuru artmaz mı?Olsun be abi daha sonbahar indirimi var 25 güne
Seçimli oyunlar nedir hocam? Hikaye oyunları mı?alınır ama ben 150tl'ye seçimli oyunları alırdım
evetSonbahara kadar Steam kuru artmaz mı?
Seçimli oyunlar nedir hocam? Hikaye oyunları mı?
Önerdiğiniz tarzda tek bildiğim last of us vardı hocam o da pcde yok sanırım. 200tlye kadar çıkabilirim önerdiğiniz bir oyun var mı?
detroit become human ve witcher 3Önerdiğiniz tarzda tek bildiğim last of us vardı hocam o da pcde yok sanırım. 200tlye kadar çıkabilirim önerdiğiniz bir oyun var mı?
Ben size soru sormaktan yoruldum fakat siz cevaplamaktan yorulmadınız(umarım yorulmamışsınızdır
)
ArtabilirSonbahara kadar Steam kuru artmaz mı?
Seçimli oyunlar nedir hocam? Hikaye oyunları mı?