Neler Yeni

125 cc motor önerisi

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
hayır arkadaş bence şunu demeye çalışmış motorla kaza yaptığında bedenin ilk olarak hasar alıyor mesela arabayla kafa kafaya girdiğinde veya sana kırarsa senin vücudun hasar almakta ama arabadakinde bir şey olmaz zaten arabayı kontrollü kullanırsan orta bir düzeyde hızla gelen biri çarpsa bile kurtulma riskin motora oranla daha fazla tabi ki de bir tane kasapçı son süratle gelirse ölüm olur ama konu bu değil uzatmaya gerek yok arkadaş motor tavsiyesi istemiş bence de drift önerimdir güzel motordur.
Aynı şey mi sence? Motor kullanırken tehlikenin daha çok olduğunu herkes bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honda CIBIR iyi motordur. (y) :D
3 defa motor kazası yaptım 3 ünde de sapasağlam kalktım. Doğru düzgün ekipman giyip kurallara dikkat edersen bir şey olmuyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aytekin
3 defa motor kazası yaptım 3 ünde de sapasağlam kalktım. Doğru düzgün ekipman giyip kurallara dikkat edersen bir şey olmuyor
Bir şey olmuyor demiyelim hocam. Bütün önlemleri alsak da olacak olan oluyor. Altın Elbiseli Adam bütün önlemlerini almıştı ama sonucu değiştiremedi önlemler. Motor arabadan daha güvensiz olduğu için motor kullanılması tavsiyem değildir.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Bir şey olmuyor demiyelim hocam. Bütün önlemleri alsak da olacak olan oluyor. Altın Elbiseli Adam bütün önlemlerini almıştı ama sonucu değiştiremedi önlemler. Motor arabadan daha güvensiz olduğu için motor kullanılması tavsiyem değildir.
arabada da olacak olunca oluyor o zaman. Motorda güvence sensin araçla birlikte kazayı yapan sensin eyvallah. Aldığın keyif çok farklı ben kesinlikle öneriyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Konu ne ara motor güvensiz araba güvenlikte geldi merak ettim.

CoNKeR

80+ Bronze
Arkadaşlar konu çok sapmış. Gerek yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor ve bu çok acı bir şey. Ben de arkadaşlarımı kaybettim motor kazalarında. Babam bir gözünü kaybetti benim motorumla kaza yapınca. Ama 12 yıldır motor kullanıyorum ve halen kullanmaktayım. Dünyanın en iyi ekipmanlarını da giysen, tedbirsizlik(hızlı gitmek, bilmediğimiz virajlara sert girmek, trafiği okumamak) ve kader seni bulduysa yapacak bir şey yok. Biz elimizden gelen bütün kurallara uyup, trafiği sürekli okuyup, tam takım ekipmanımızı giyerek kullanmaya devam edeceğiz. Takdir-i ilahi gerisi. Aynı şeyler arabalarda da oluyor. Arabanın kaza yapma oranı motorlara göre çok daha yüksek, ama motorla kaza yaptığın anda sakatlanma/ölme ihtimalin yüksek.

Soruna gelecek olursam bütçe belirtirsen daha güzel cevaplar alırsın.
Scooter dersen benim tercihim Yamaha Xmax 125 olur
Naked dersen Honda CB125R olur.
Cruiser dersen Mert arkadaşımızın atmış olduğu RKS 202 çok güzel görünüyor.
SS dersen CBR 125R öneririm. Bütçene bağlı.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Aytekin
Reklam gibi bir amacım yok sadece daha bilgili ve dikkatli motor kullanmanız açısından Zafer AKCAY'ı youtube'dan takip etmenizi öneririm. Motor kullanmadığım halde izliyorum ben videolarını. Çünkü motorcu arkadaşların gözünden araba kullanan bir birey olarak nasıl göründüğümüzü merak ediyorum. Motorlara daha dikkatli yaklaşıyorum bu sayede. Kanal önermek yanlış bir şey ise uyarın düzeltme yaparım.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaşlar konu çok sapmış. Gerek yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor ve bu çok acı bir şey. Ben de arkadaşlarımı kaybettim motor kazalarında. Babam bir gözünü kaybetti benim motorumla kaza yapınca. Ama 12 yıldır motor kullanıyorum ve halen kullanmaktayım. Dünyanın en iyi ekipmanlarını da giysen, tedbirsizlik(hızlı gitmek, bilmediğimiz virajlara sert girmek, trafiği okumamak) ve kader seni bulduysa yapacak bir şey yok. Biz elimizden gelen bütün kurallara uyup, trafiği sürekli okuyup, tam takım ekipmanımızı giyerek kullanmaya devam edeceğiz. Takdir-i ilahi gerisi. Aynı şeyler arabalarda da oluyor. Arabanın kaza yapma oranı motorlara göre çok daha yüksek, ama motorla kaza yaptığın anda sakatlanma/ölme ihtimalin yüksek.

Soruna gelecek olursam bütçe belirtirsen daha güzel cevaplar alırsın.
Scooter dersen benim tercihim Yamaha Xmax 125 olur
Naked dersen Honda CB125R olur.
Cruiser dersen Mert arkadaşımızın atmış olduğu RKS 202 çok güzel görünüyor.
SS dersen CBR 125R öneririm. Bütçene bağlı.
Bütçe 19 20 arası

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness