Öneri 125 CC motor önerisi

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
925
125CC motor önerisi istiyorum bu kaçınco formum bilmiyorum ama her motorun her sayfada farklı bi önerisi var bazısı iyi bazısı kötü
Düzgün bit motor 125cc önerin çok pahalı olmayacak şekilde (drift l demeyin )

125CC motor önerisi istiyorum bu kaçınco formum bilmiyorum ama her motorun her sayfada farklı bi önerisi var bazısı iyi bazısı kötü
Düzgün bit motor 125cc önerin çok pahalı olmayacak şekilde (drift l demeyin )
cbr 125r en iyisi hacı 2012 2013 kasa al bak keyfine markası belli en azından parçası bulunuyor

cbr 125r en iyisi hacı 2012 2013 kasa al bak keyfine markası belli en azından parçası bulunuyor
Benim olduğum ve çevre illerde yok ona baktım ki hem o biraz pahali bütce 100 üstüne çıkamam herhalde

Benim olduğum ve çevre illerde yok ona baktım ki hem o biraz pahali bütce 100 üstüne çıkamam herhalde
aklında var mı bir marka eğer yoksa dostum 1000 tl altına anca sıfır drift L alabilirsin

En üsteki sıfır dediğimden tamam ama ben rodaj yapmayı bilmiyorum
rodaj kolay dostum ne varki onda youtubeden izlesen bile anlarsın benim bildiğim rodaj motoru yüksek devire çıkartmayacaksın hızın belli olacak örnek olarak 40 kmh vs

nk 150 ehliyetin yetmiyor ama polis çokta sıkıntı yapmaz yada benelli 125s düşünebilirsin arorada fena değil gidip gözünle görüp karşılaştır hangisine tutulursan onu alırsın ben açıkcası nkya tutuluyorum ama 250cc olanına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,939
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri