OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe belirlemedim ehliyet parasını ve kask belki yeterse ceket parasını kendim verceğim naket motorları hiç sevmiyorum benim kendi mallıklarım var dışını sevmezsem içine hiç bakmam naked tür motorları ben beğenmiyorum babam scooterla başlamamı söyledi bizim scooter var ama cidden aşırı rahatsız ediyor cbr bakıyorum ya sanayisi vb bulunduğu içinBence ilk motorunuz olduğu için grenajsız (Naked) motosikletlere bakın. Hem masraflı hem de konforlu olmaz. Nerede yaşıyorsunuz ve motosiklet için bütçeniz ne kadar? Bakarsınız daha güçlü ve sorun yaşatmayacak motosiklet bulurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam planım şöyle amcam kemoterapiye gelicek istanbula babamla amcam bizim kango ile binip gidecek bende arkalarından motorla gideceğim yorulduğumda yolun yarısında fln arabanın içine veya babama veririm motoru babamda antalyadan motorunu kangoya koyarak getirmişti scooter sürerken biraz yayılıyorum babam motor almayı konuşurken şöyle diyor bende alabilirdim 250cc ama bilerek işimi halletsin diye scooter aldım oda xmax almak istiyor ben hız yapmıyorum hızlanırken aklıma ailem geliyor diyor sen gençsin gazla derler bir şey derler gaza gelirsin canın acır diyor motoru alma sebeplerim okulum yakın 1 dolmuşla gidiyrum yürüyeek 20 dkda gidilir ama benim okul zamanı denemelerim oldu adam gibi uyku düzenim olsn diye ya 7.50 de kalkıyorum dlmuş geçmyor bizim burdan yani geçersede nadir yada 5 de kalkıp erkenden çıkıp yolda geçerse dolmuş geçmesini bekiyorum okuluma isteyerek gitmyorum bari uykumu adam gibi alıyım ben uzun yola hazır olduğumu bilemem ama araba kullanma özrlüsüyüm vites debriyaj konusunda motor daha cazip geliyor daha tehlikeli biliyorum riskleri var biliyorum ama hergün dolmuşta kavga etmektense o riskleri tercih ederim 50 cc trafiğe yasaklanmadımı ya50 cc bile uzun yol yapar... Asıl soru sen uzun yol yapabilirmisin ?
150 cc scooter ile ANTALYA-SALDA GÖLÜ-EĞİRDİR GÖLÜ-KONYA -ANTALYA rotasında 860 km yol aldım 2 günde...
Yanmış boyun, yanmış kollar, ter içinde kalmış kask, ağrıyan bel, uyuşmuş taş.....klar, altındaki makine 90 la gider 140 la dibinden geçerler. Arkana yaslanıp, geçmek yerine seni tedirgin ederler, tır sollar sallanırsın, Tır denk gelir sollayamazsın, sıkıştırırlar,
Sen gidebilir misin ???
Yoksa bakımlı çin malı bile yola gider....
Ybr 125 esd ile japonyaya giden
honda today 50 cc ile Antalya dan Trabzona giden var
Son düzenleme: