Neler Yeni

125 cclik motor ile uzun yol yapıır mı

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hala bildiğini yalayıp yutuyorsun dostum :) Sana güzelce söyledim, zaten iki karttan birini de kullanmamışsın. Gidip şu saçma test videolarını izleyip burada şu güçlü bu güçlü deme lütfen :)
Pişt neden Technopatta değilsin? Seninde mi canını sıktılar, Sende mi ban yedin?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Pişt neden Technopatta değilsin? Seninde mi canını sıktılar, Sende mi ban yedin?
Yok yav, bana göre konular açılmıyor. Açılana da bakıyorum, iki yerde de aktifim :) Birazda burayla ilgilenelim değil mi? :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Yok yav, bana göre konular açılmıyor. Açılana da bakıyorum, iki yerde de aktifim :) Birazda burayla ilgilenelim değil mi? :D
Ban açılana kadar 20K mesaj yapayım salacağım burayı, konu sınırı olmadığı için aynı konuya aynı adama dil dökmek zor. Tam insanlarla kaynaştım dediğim an ban yemek üzmüştü zamanında. Orası artık eğlenceli bir yer olmaktan kaçtı, Enginar'ın bile neşesi yok :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopatta durması artık zor, 1 sene önce istediğimiz gibi yakınlaşıp istediğimiz gibi sohbet edebiliyorduk ama konu dışı bölümü çok katılaştığı için forum soğudu, insanlar tartışmaktan başka bir şey yapmıyor ve kendime hiçbir bilgi katamıyordum insanlar bildiklerini paylaşmıyordu.

muskA

80+ Silver
Ban açılana kadar 20K mesaj yapayım salacağım burayı, konu sınırı olmadığı için aynı konuya aynı adama dil dökmek zor. Tam insanlarla kaynaştım dediğim an ban yemek üzmüştü zamanında. Orası artık eğlenceli bir yer olmaktan kaçtı, Enginar'ın bile neşesi yok :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopatta durması artık zor, 1 sene önce istediğimiz gibi yakınlaşıp istediğimiz gibi sohbet edebiliyorduk ama konu dışı bölümü çok katılaştığı için forum soğudu, insanlar tartışmaktan başka bir şey yapmıyor ve kendime hiçbir bilgi katamıyordum insanlar bildiklerini paylaşmıyordu.
bakıyorumda burda çok iyi ilerliyorsun.en son baktığımda 400'e 300 gibi bir şeydin.yapıyorsun işini kral ! :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
bakıyorumda burda çok iyi ilerliyorsun.en son baktığımda 400'e 300 gibi bir şeydin.yapıyorsun işini kral ! :D
Botum ben şş, Hedef dediğim gibi 2. @crazyreign olmak ama ondan daha önce de 20K olmak :D Azcık havam olsun be.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Botum ben şş, Hedef dediğim gibi 2. @crazyreign olmak ama ondan daha önce de 20K olmak :D Azcık havam olsun be.
Dostum bilgin var mı var, o yüzden çok takma bu hava mevzularını, valla bak :D.
Zaten kimin ne kadar bilgili olduğu anlaşılıyor dediklerinden :D.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Ben yaş farkına bırakıyorum olayı :) Daha 16 yaşındayım elimden bu kadar geliyor açıkcası Technopat daha ilk konumdan bana ban attığı için bir şey öğrenemedim kimseye danışamadım o yüzden kendi başıma öğrenmeye çalıştım ama mesela Modüler PSU olsun kasanın ekran kartına sığmama durumları olsun onları çok az bir sürede sizden öğrendim teşekkürler :)

muskA

80+ Silver
reis iyi izle 1 ay sonra seni geçicem koydum kafaya ama kimse reaksiyon atmıyo bilgiyi alan kaçıyo a*

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben yaş farkına bırakıyorum olayı :) Daha 16 yaşındayım elimden bu kadar geliyor açıkcası Technopat daha ilk konumdan bana ban attığı için bir şey öğrenemedim kimseye danışamadım o yüzden kendi başıma öğrenmeye çalıştım ama mesela Modüler PSU olsun kasanın ekran kartına sığmama durumları olsun onları çok az bir sürede sizden öğrendim teşekkürler :)
Eyvallah! Sen bana 4 yıl geçirdiğini söylemiştin sanki Technopat Sosyal'de, sana tavsiyem forumlardan uzaklaşma, forumlar bilgi kaynağıdır.
İnşallah çok daha bilgilenirsin, benim de hayalim bu, ama maalesef senden bilgili olan illaki oluyor, onları görünce üzülmemen, çünkü ben de yaşadım aynısını :D. Kendi yoluna bak.
reis iyi izle 1 ay sonra seni geçicem koydum kafaya ama kimse reaksiyon atmıyo bilgiyi alan kaçıyo a*
1 aya ben çoktan bilgisayar ödülünü almış olurum, sen beni geçsen bile iş işten geçmiş olacak :D.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Eyvallah! Sen bana 4 yıl geçirdiğini söylemiştin sanki Technopat Sosyal'de, sana tavsiyem forumlardan uzaklaşma, forumlar bilgi kaynağıdır.
İnşallah çok daha bilgilenirsin, benim de hayalim bu, ama maalesef senden bilgili olan illaki oluyor, onları görünce üzülmemen, çünkü ben de yaşadım aynısını :D. Kendi yoluna bak.

1 aya ben çoktan bilgisayar ödülünü almış olurum, sen beni geçsen bile iş işten geçmiş olacak :D.
4 yılın 2 yılı sadece AFK 2018'de de 6-7 ay takılabildim sonra ban yedim zaten, 1 ayda 20K reaksiyon yapmam imkansız amaaağ!
Amacım o bu şu değil, insanların sistemini topladığım zaman fotoğraflarını almak ve arşivlemek en kötü işsiz kalırsam ''Bilgisayarcı Abi'' olurum.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Honda CBR 125R veya Yamaha YZF R125 b iki motordan birini almayı planlıyorum uzun yol yapıcam istanbul ankara arası yol yapıcam birde ortalama asfaltlı bir yolla köye gitmeyi panlıyorum siazce gerçekleştire bilir miyim? cbr oturuş bakımından daha rahat yzf ise daha hızlı ve şık sizin durumunuzda hangisini alırdınız ilk motorum olucak
50 cc bile uzun yol yapar... Asıl soru sen uzun yol yapabilirmisin ?

150 cc scooter ile ANTALYA-SALDA GÖLÜ-EĞİRDİR GÖLÜ-KONYA -ANTALYA rotasında 860 km yol aldım 2 günde...

Yanmış boyun, yanmış kollar, ter içinde kalmış kask, ağrıyan bel, uyuşmuş taş.....klar, altındaki makine 90 la gider 140 la dibinden geçerler. Arkana yaslanıp, geçmek yerine seni tedirgin ederler, tır sollar sallanırsın, Tır denk gelir sollayamazsın, sıkıştırırlar,

Sen gidebilir misin ???

Yoksa bakımlı çin malı bile yola gider....

Ybr 125 esd ile japonyaya giden

honda today 50 cc ile Antalya dan Trabzona giden var ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,832
Üyeler
162,735
Son üye
Barkıny
Top Bottom