Neler Yeni

125 cclik motor ile uzun yol yapıır mı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Honda CBR 125R veya Yamaha YZF R125 b iki motordan birini almayı planlıyorum uzun yol yapıcam istanbul ankara arası yol yapıcam birde ortalama asfaltlı bir yolla köye gitmeyi panlıyorum siazce gerçekleştire bilir miyim? cbr oturuş bakımından daha rahat yzf ise daha hızlı ve şık sizin durumunuzda hangisini alırdınız ilk motorum olucak

muskA

80+ Silver
Honda CBR 125R veya Yamaha YZF R125 b iki motordan birini almayı planlıyorum uzun yol yapıcam istanbul ankara arası yol yapıcam birde ortalama asfaltlı bir yolla köye gitmeyi panlıyorum siazce gerçekleştire bilir miyim? cbr oturuş bakımından daha rahat yzf ise daha hızlı ve şık sizin durumunuzda hangisini alırdınız ilk motorum olucak
ben olsam cbr tercih ederdim.benim kuzende cf moto 400 vardı çok rahat uzun yol yapabiliyordu.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bence ilk motorunuz olduğu için grenajsız (Naked) motosikletlere bakın. Hem masraflı hem de konforlu olmaz. Nerede yaşıyorsunuz ve motosiklet için bütçeniz ne kadar? Bakarsınız daha güçlü ve sorun yaşatmayacak motosiklet bulurum.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yapılır niye yapılmasın

muskA

80+ Silver
Bence ilk motorunuz olduğu için grenajsız (Naked) motosikletlere bakın. Hem masraflı hem de konforlu olmaz. Nerede yaşıyorsunuz ve motosiklet için bütçeniz ne kadar? Bakarsınız daha güçlü ve sorun yaşatmayacak motosiklet bulurum.
kankam alakasız ama bir şey soracağım.vega'nın performansından memnun musun ? hangi karta eş değer sence ?

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
CBR tercih ederim. Kalkışları yzf den daha iyi. Top speed'de yzf alır ama. Birde kaza yaparsan grenajları yzf ye göre daha ucuz.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
@gbayramm Gayet memnunum, ancak Cyberpunk 2077 oyununu oynayacağım için RT ve DLSS 2.0 için RTX'e geçeceğim. 2060S ile benzer performans alıyorum, oyununa göre 2070'e bile yaklaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır alakası bile yok, stok halde 2060 ile benzer bir kart zaten OC ile 2060S gücüne erişebiliyor. 1080 ve Ti arasında bir performansa sahip, sanırım siz eski sürücülere göre diyorsunuz.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
@gbayramm Gayet memnunum, ancak Cyberpunk 2077 oyununu oynayacağım için RT ve DLSS 2.0 için RTX'e geçeceğim. 2060S ile benzer performans alıyorum, oyununa göre 2070'e bile yaklaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır alakası bile yok, stok halde 2060 ile benzer bir kart zaten OC ile 2060S gücüne erişebiliyor. 1080 ve Ti arasında bir performansa sahip.
2060 dan aşağıda

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
@Deniz_Sorkun Benden iyi mi bileceksin kardeşim? Kullanıyorum farkındaysan ve video testlerine bakar isen çok rahat anlarsın, zaten siz şu inatçı huylu insanlara düzgün bir şey anlatmaya kalksam yine dertleniyorum. Lütfen kullanmadığın kart hakkında karşılaştırma yapma.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
@Deniz_Sorkun Benden iyi mi bileceksin kardeşim? Kullanıyorum farkındaysan ve video testlerine bakar isen çok rahat anlarsın, zaten siz şu inatçı huylu insanlara düzgün bir şey anlatmaya kalksam yine dertleniyorum. Lütfen kullanmadığın kart hakkında karşılaştırma yapma.
Bazı oyunlarda birkaç fps ile geçiyor sadece o kadar bi fark yok ama 2060 fark atarsa baya geçiyor yani testlere göre konuşuyorum

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bazı oyunlarda birkaç FPS ile geçiyor sadece o kadar bi' fark yok ama 2060 fark atarsa baya geçiyor yani testlere göre konuşuyorum
Hala bildiğini yalayıp yutuyorsun dostum :) Sana güzelce söyledim, zaten iki karttan birini de kullanmamışsın. Gidip şu saçma test videolarını izleyip burada şu güçlü bu güçlü deme lütfen :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,455
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom