trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,137
Ne tür bir motır istiyosun enduro/cross/roadster?Şuan aklımda Pulsar Ns 125 var ama boyumun sıkıntı yaratmasından korkuyorum uzun boyluların rahatlıkla kullanabileceği bir motor önerebilir misiniz?
Boyum : 1.88
@CoNKeR bu konu hakkında bilgiliydin yanlış hatırlamıyosam
Cross hariç hepsi olurNe tür bir motır istiyosun enduro/cross/roadster?
Knk MT125 in temiz hasarsız olanları 30 dan başlıyoKTM Duke 125- MT125 modellerine bak derim.
Pulsar NS125'e bin basarlar.
Bobber da düşünürüm diyorsan RKS K light 202 benim çok hoşuma giden bir motor, bir bak derim.
Abartmamak gerek dostumCross hariç hepsi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk MT125 in temiz hasarsız olanları 30 dan başlıyo
RKS K Light 202 baya iyi ama 197cc ben max 125cc alabilirim
Bi motor için 38 bin km fazla deilmiAbartmamak gerek dostum
Tek grenaj hasarı varmış, o da pek önemli değil zaten motorunda sıkıntı olmasın ve ağır hasar kaydı olmasın.![]()
Yamaha MT-125 2014 Model Naked / Roadster Motor Sahibinden İkinci El 23.000 TL - 960537755
Sahibinden satılık İkinci El 2014 model Yamaha MT-125 Naked / Roadster motorsiklet 23.000 TL' ye sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yamaha MT-125 Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır Yamaha MT-125 motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
KTM 125 çok daha ucuz ayrıca onu düşünün derim, temizini rahat bulursunuz.
Başkasınada tavsiye ettim kendimdede bir büyüğü var yamaha xt125 i tavsiye edebilirim uzun boylu olman sıkıntı olmaz bende 1.90 boyundayım bendeki xt225Cross hariç hepsi olur
Knk MT125 in temiz hasarsız olanları 30 dan başlıyo
RKS K Light 202 baya iyi ama 197cc ben max 125cc alabilirim
Knk 125cc lazım o 150cc diye biliyorummt125'lere kıyasla biraz daha uygun fiyatlı cf moto 150 öneririm.
parça konusunda bilgim yok.CF Moto 150NK Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır CF Moto 150NK motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yeni modelleri yokmuBaşkasınada tavsiye ettim kendimdede bir büyüğü var yamaha xt125 i tavsiye edebilirim uzun boylu olman sıkıntı olmaz bende 1.90 boyundayım bendeki xt225
Ne alaka dostum KM motor mu ayırt ediyor?Bi motor için 38 bin km fazla deilmi
En yenileri 2007 galiba tam emin değilim ama aç bi bak ama birde xt 125 r veya x ler var onlarda daha yenileri varKnk 125cc lazım o 150cc diye biliyorum
Knk 125cc lazım o 150cc diye biliyorum
Yeni modelleri yokmu
Çok alaka tabikide, km çok önemli!Ne alaka dostum KM motor mu ayırt ediyor?
2014 model bir motor.
Düşünücem ozmn kilometrenin bi önemi yok diyosanNe alaka dostum KM motor mu ayırt ediyor?
2014 model bir motor.
Var tabi ki fakat ağır hasarlı kaydı olacağına km yüksek olsunDüşünücem ozmn kilometrenin bi önemi yok diyosan