Hava soğutma yada yağ soğutmaysa çok sıkıştırmadan arada soğuması için zaman verip yapılabilir su soğutmaysa daha rahat yolculuk olur125cc motorla uzun yol yapılır mı? uzun yol dediğim 800 850 km falan yapılır mı??
Mt 125 kayseriden istanbula gitmeyi düşünüyorum gidermiMotorun markası çok önemli Honda cbr125 2013 model motorumla 75K kilometre olmasına rağmen hala tek marş non stop 120-140 kmh hızlarla 110 kilometre gidiyorum ve motor ısınmıyor bile fakat diğer markalar hakkında konuşmak doğru olmaz çünkü bi çok arkadaşım uzun yolda blok bile kırdığı oldu...
Mt125 seni yorar kanka ama sorun yok gider daha önceden eski kasası vardı elimde 4 ay kullandım o kadar sıkıştırmama rağmen hararet bile yapmamıştı fakat kayseri - istanbul diyoruz biraz yorabilir r7 ile izmir tekirdağ yapmış biri olarak gerçekten yoruluyorsun motor üzerindeMt 125 kayseriden istanbula gitmeyi düşünüyorum gidermi
Dinlene dinlene gidilmezmi zaten max göreceğim 90 100 arası bide noterde motoru üstüne yapılacak kişinin motor ehliyeti olması lazımmıMt125 seni yorar kanka ama sorun yok gider daha önceden eski kasası vardı elimde 4 ay kullandım o kadar sıkıştırmama rağmen hararet bile yapmamıştı fakat kayseri - istanbul diyoruz biraz yorabilir r7 ile izmir tekirdağ yapmış biri olarak gerçekten yoruluyorsun motor üzerinde
Hayır lazım değil ama 18 yaşında olması gerek ailesi ile gitmemek adına 18 den küçükse aile ile beraber olmak zorundaDinlene dinlene gidilmezmi zaten max göreceğim 90 100 arası bide noterde motoru üstüne yapılacak kişinin motor ehliyeti olması lazımmı
17 yyaşındayım motoru alıcaz annemin üstüne kaydettiricez uzun yola tek çıkıcam çevirlirsem tek olduğum ve 18 yaşından küçük olduğum için bir sıkınıt çıkmaz demi ilk kez böyle bir şey yapıcaz bu konu hakkında pek bilgim yok kbHayır lazım değil ama 18 yaşında olması gerek ailesi ile gitmemek adına 18 den küçükse aile ile beraber olmak zorunda
motor yeterli gidebilirsin sorun çıkarmaz muhtemelen ehliyetinde var kimse karışamaz17 yyaşındayım motoru alıcaz annemin üstüne kaydettiricez uzun yola tek çıkıcam çevirlirsem tek olduğum ve 18 yaşından küçük olduğum için bir sıkınıt çıkmaz demi ilk kez böyle bir şey yapıcaz bu konu hakkında pek bilgim yok kb
yaşım 125e yetiyorMotor alacaksan ustune 2-3 k ya da 5k para ekle yakin olan yerden al. O yol cekilmez 125cc ile ve riskide ayrı
ehliyetim varmotor yeterli gidebilirsin sorun çıkarmaz muhtemelen ehliyetinde var kimse karışamaz
Gidersin hocam motor bloğu sağlam ama rüzgar bir üzer ikincisi fazla mola vermeniz gerek motor bloğu sağlığı ve sizin sağlığınız için altınız tracer ve cbf yada nc gibi bir motor yok.Mt 125 kayseriden istanbula gitmeyi düşünüyorum gidermi