Çözüldü✓ ...

1jose

80+
Reaksiyon skoru
0
XPG MARS 980 BLADE 2TB Ssd satın aldım dolap üzerinden 1 yıl daha garantisi devam etmekte…Yalnız testlerde bi absürt durum farkettim şu şekilde

Düzeltme : Çalışma ve Çalışma süresi Dengesiz

İade etme şansım yok ne yazıkki çalışıyo mu diye test edip onayladım 😤 Bu değerler ileride bana sıkıntı açar mı?

Son düzenleme:
XPG MARS 980 BLADE 2TB Ssd satın aldım dolap üzerinden 1 yıl daha garantisi devam etmekte…Yalnız testlerde bi absürt durum farkettim şu şekilde

İade etme şansım yok ne yazıkki çalışıyo mu diye test edip onayladım 😤 Bu değerler ileride bana sıkıntı açar mı?
değerler yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ssdnin fotoğrafları var mı

absürt bir durum gözükmüyor

testlerde bir sorun gözükmüyor ki

patates sipariş ettim geldi gibi olmuş

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Alalı 10 ay olan laptopumda 1 tb ssd var ve 14 TB yazma 50 TB okuma 2780 kez çalışma sayısı 2680 saat çalışma süresi bilgisi var. Laptopla birlikte gelen ssd idi ve laptopu 0 olarak aldım. Anlayacağınız problem yok, hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.

10 yıllık m2 :D
1790107465088.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri