128GB SSD vs 450GB SSD

toprakhklmz01

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
91
Konu şu ki yeni PC alacağım ve teknobiyotikte ryzen 5 3500x li bir sistem gördüm. 450gb da SSD vardı.

Dedimki, " ben SSD yi 128 gb ta indirsem, onun yerine ryzen 3600 alsam daha iyi olmaz mı? "

Not olarak eski bilgisayarımdan kalma 1tb HDD var. Onu takıp depolama sorununu ortadan kaldırırım ancak asıl sorum şu;
SSD yi 128 GB ta indirdiğim için oyun içi fps veya dosya aktarma hızında büyük bir değişiklik olur mu?

Konu şu ki yeni PC alacağım ve teknobiyotikte ryzen 5 3500x li bir sistem gördüm. 450gb da SSD vardı.

Dedimki, " ben SSD yi 128 gb ta indirsem, onun yerine ryzen 3600 alsam daha iyi olmaz mı? "

Not olarak eski bilgisayarımdan kalma 1tb HDD var. Onu takıp depolama sorununu ortadan kaldırırım ancak asıl sorum şu;
SSD yi 128 GB ta indirdiğim için oyun içi fps veya dosya aktarma hızında büyük bir değişiklik olur mu?
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. İki ssd nin okuma yazma değerleri aynıysa bir şey değişmez zaten aradaki fark depolama büyüklüğü olur

Zaten bende olsam işlemciyi 3600 yapardım

Depolama birimleri FPS'İ etkilemez yükleme hızlarını etkiler. Bazende kaplamaların geç yüklenmesi sorunu olur ama bu çok düşük bir ihtimaldir. İşlemci yükseltmeniz mantıklıdır. SSD sonradan yükseltirsiniz ama CPU öyle hemen değiştireyim diyemezsiniz fiyatları belli zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,610
Üyeler
190,937
Son üye
Todess
Geri