12bin tl bütçe toplama kasa

Jankanbe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Merhaba arkadaşlar maddi olarak 12 bin bütçem var bilgisayarlar hakkında hiç bilgim yok hayatımda sadece bir tane laptopum oldu o da yandı 4 yıldır bilgisayar kullanmıyorum bana yardımcı olabilecek var mı bu fiyat bandında en iyisi neyse onun olmasını istiyorum birde bana uygun monitör söylerseniz çok mutlu olurum güzel forumlar….

Merhaba arkadaşlar maddi olarak 12 bin bütçem var bilgisayarlar hakkında hiç bilgim yok hayatımda sadece bir tane laptopum oldu o da yandı 4 yıldır bilgisayar kullanmıyorum bana yardımcı olabilecek var mı bu fiyat bandında en iyisi neyse onun olmasını istiyorum birde bana uygun monitör söylerseniz çok mutlu olurum güzel forumlar….
rx 6600
b450m s2h
crucial ballistix 8gb 3200 cl15 2 tane
r5 5500
m100a kasa
wd blue sn550 m2 ssd 500gb pcie 3.0
sharkoon 80 plus 650watt 700tllik psu
soğutma
t6 ultra

Maalesef benim böyle tek tek almama imkan yok çünkü nasıl takarım ederim bilmiyoruö hazır bir şey varsa alabilirim teşekkürler

Güç kaynağı değiştirilip, alınabilir.

Güç kaynağı değiştirilip, alınabilir.

Acil lazımsa Bora Ateş'in paylaştığı sistemde güç kaynağını +547,60 TL vererek FSP yaparak alabilirsin. Yoksa ara ara 12 bin liralara güzel sistemler çıkıyor, çıkacaktır. Eski seri ekran kartlarının fiyatı ciddi bir düşüşe geçti şu anda. Dolar artsa da fiyatlar sabit kalıyor ekran kartları ucuzladığı için.

o segmentte en mantıklısı hazır sistem bunu önerebilirim 400 tl farkla ryen 5 olabiliyo onu daa yükseltirsen tam bütçene denk gelir.

o segmentte en mantıklısı hazır sistem bunu önerebilirim 400 TL farkla ryen 5 olabiliyo onu daa yükseltirsen tam bütçene denk gelir.

Reis ekran kartı düşük kalmıyor mu 12.500 e rtx3060 lı sistemler yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,487
Üyeler
187,347
Son üye
Balakay
Geri