Yusuf Bey21
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 12000
ryzen 5 5500 ve en az 6gb ekran kartlı sistem önerisi olan varmı bütçe max 13500 e çıkabilir
kafa dengi bir işlemcide olurryzen 5 5500lü bir sistemin 20kdan aşağı bulacağınızı düşünmüyorum
toplayabilirmisin reisimTek tek ikinci elden toplaman lazım
Nerede yaşadığın,kargoya gerek duyulup duyulmadığı önemli.Ryzen 5 5600 RX 6600 veya daha düşük bir güce sahip ekran kartını esas alip ikinci elden parça seçe seçe kendine nasıl uygun buluyorsan parçaları o şekilde al.toplayabilirmisin reisim
İstanbul hocam anakart olarak ne almamı önerirsinizNerede yaşadığın,kargoya gerek duyulup duyulmadığı önemli.Ryzen 5 5600 RX 6600 veya daha düşük bir güce sahip ekran kartını esas alip ikinci elden parça seçe seçe kendine nasıl uygun buluyorsan parçaları o şekilde al.
Anakartı B serisi olan,Asus,Colorful,Biostar,MSI tercih et.2500TL'den fazla vermeni önermem.İstanbul hocam anakart olarak ne almamı önerirsiniz
b450 serisimi ?Anakartı B serisi olan,Asus,Colorful,Biostar,MSI tercih et.2500TL'den fazla vermeni önermem.
uzay montaj sevmiyorum hocamKısıtlı bütçede uzay montaj kur.
evetb450 serisimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uzay montaj sevmiyorum hocam
Evet,kasada alırsın.b450 serisimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uzay montaj sevmiyorum hocam
2 ye sıfır a520 almak daha mantıklı herhangı bır araıza uırumöunda ilteişime gecelerer. DDR4 te gaming anakart almanıun mantrıgı yok artık ki kaldı ki argb destedği vs de yok b serisindeAnakartı B serisi olan,Asus,Colorful,Biostar,MSI tercih et.2500TL'den fazla vermeni önermem.
450 ıcın en azundan2 ye sıfır a520 almak daha mantıklı herhangı bır araıza uırumöunda ilteişime gecelerer. DDR4 te gaming anakart almanıun mantrıgı yok artık ki kaldı ki argb destedği vs de yok b serisinde