Dostlar selam, DJI Osmo Action 3 aldım ancak tek batarya yetmediği için iade edip Adventure combo paketi almak istiyorum ancak bu bütçede başka ne alınabilir size sormak istedim.
Hocam bunların kamerası iPhone 14-15 gibi cihazlardan iyi miDostlar selam, DJI Osmo Action 3 aldım ancak tek batarya yetmediği için iade edip Adventure combo paketi almak istiyorum ancak bu bütçede başka ne alınabilir size sormak istedim.
Hocam aksiyon kamerası bunlar görüntü güzelliğine değil de marifete bakarsın ama görüntüsü de güzelHocam bunların kamerası iPhone 14-15 gibi cihazlardan iyi mi
Ben de S23 var, ip 13-14 arası bir kamerası var diye biliyorum. Karşılaştırırım ancak bamaşka kategorideki cihazlar anlamsız olur.Hocam bunların kamerası iPhone 14-15 gibi cihazlardan iyi mi
s23 direk 14 pro rakibi kameradaBen de S23 var, ip 13-14 arası bir kamerası var diye biliyorum. Karşılaştırırım ancak bamaşka kategorideki cihazlar anlamsız olur.
Hocam size zahmet karşılaştırırmisinizBen de S23 var, ip 13-14 arası bir kamerası var diye biliyorum. Karşılaştırırım ancak bamaşka kategorideki cihazlar anlamsız olur.