12K bütçe ile en iyi hangi ekran kartı alınabilir?

Kendiliğinden OC olmasına takılma 5-10MHz bişey arttırıyorlar :D. Açıkcası Gigabyte Gaming alıcak isen kendin extra OC bile etmelisin bence. Kart çok daha fazlasını kaldıracak şekilde zaten. Aynı zamanda Nvidia her daim risk seviyesini kapalı yapar yani istesende kartı riske atamassın.
Anladım hocam, Ryzen 5600X ile nasıl gider sence?

Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı yükseltmek istiyorum şuan elimde Evga GTX 1650 bulunuyor. Normalde MSI Ventus 3060 Ti alıcaktım fakat ısınma probleminin çok olduğunu söyleyen insanlar var. Bi öneride bulunursanız sevinirim.

Peki hem fiyat hem de VRAM bakımından bunun hakkında ne dersin? https://www.hepsiburada.com/zotac-g...0-ekran-karti-zt-a30600e-10m-pm-HBC000003FPFX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz yüksek fiyatlı

Peki hem fiyat hem de VRAM bakımından bunun hakkında ne dersin? https://www.hepsiburada.com/zotac-g...0-ekran-karti-zt-a30600e-10m-pm-HBC000003FPFX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz yüksek fiyatlı

RTX 3060 12GB olabilir ama performans olarak 2060 Super 2070 arası bir şey RTX 3000 serisinin yüz karası gibi hatta 12GB VRAM olması pek bir anlam ifade etmiyor 2K ya çıkamaz bir kart ve yeni oyunlarda iyice üzülücek. Öte yandan RTX 4000 serisinin korkutucu güç artışını sağlayan DLSS 3.0 desteği var yani DLSS 3.0 var iken 4060 direk galip zaten.

Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı yükseltmek istiyorum şuan elimde Evga GTX 1650 bulunuyor. Normalde MSI Ventus 3060 Ti alıcaktım fakat ısınma probleminin çok olduğunu söyleyen insanlar var. Bi öneride bulunursanız sevinirim.
Sıfır olduğuna,stok durumuna bakarak alın derim ve siteyi araştırarak almanı öneririm.

Sıfır olduğuna,stok durumuna bakarak alın derim ve siteyi araştırarak almanı öneririm.
2 fan ısınma konusunda sorun yaratmaz mı 3 fanlıya göre?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri