ağbi yahh ülkere laf atan lolipop yutsunn puhshshhjjsh sen kalitesiz beslenerek hayatını skmeye devam etlolipop seversin cnm sen onu emcüklemeye devam et .d ülkere bile laf atan lolipop yutsun .dd
raporlandın koçumağbi yahh ülkere laf atan lolipop yutsunn puhshshhjjsh sen kalitesiz beslenerek hayatını skmeye devam et
ülker çikolatalı gofret sevmeyen de ne biliym .dÜlkerin neyini övüyorsun anlamadım iyi bir çikolata markası değil. Hatta çikolata ile alakası yok. Sevmeyen almaz. Burası da özgür bir forum. Konu açıyorsan eleştirmeye de açık olmalı
herhangi bir hakaret içeren yazı yok ?raporlandın koçum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ülker çikolatalı gofret sevmeyen de ne biliym .d
ben sana hakaret etmedim kısaltılmış küfürde bulunmuyor? Mod arkadaş türkçe biliyordur umarımkısaltılmış küfür mevcut mod gerekeni yapar dediğin gibi yoksa sorun yok zaten
https://prnt.sc/puw14Cfvjq2H bu ne hocam?ben sana hakaret etmedim kısaltılmış küfürde bulunmuyor? Mod arkadaş türkçe biliyordur umarım
indirim bitmemiş bu arada
Spastik misin bro göz kırpma emojisi falan. Hayatında çikolata yememiş adam Ülker diyor. Ülker'in iyi olduğunu kim söyledi sana? Ekstra kötüleme yok zaten ortada. En basitinden Nutella yersin ki Nutella'dan da daha iyileri var. Çokokrem berbattır.ateş olmayan yerden duman çıkmaz canım her konu diyip de genelleme yapma bencede seven alır berbat demenden olayı anladık zaten sevmiyorsan konularımı engelle beni olsun bitsin isteyen yer bu kadar basit ekstra kötülemenin alemi yok sonuç olarak Ülker bu şokokrem değil saçma yorumlara gerek yok...