hocam ben 4 sade 1 lımonlu aldım 301 tl ödedim bende mi yapamadım ya anlamadımAlla alla ben mi yapamadım o zaman? Herkes ucuza almış. Ben meyveli dörtlülerden, dört farklı çeşit aldım. 400 TL tutup 75 TL indirim verdi. 325 TL ödedim. Tanesi 3.38'e denk geldi. Yorumlar da millet 2.2'ye geldi diyen var. Ben mi yapamadım?
Prime üyesimisin? Değilsen bu yüzden olabilir. Üyesiysen de bilemiyorum artık.Alla alla ben mi yapamadım o zaman? Herkes ucuza almış. Ben meyveli dörtlülerden, dört farklı çeşit aldım. 400 TL tutup 75 TL indirim verdi. 325 TL ödedim. Tanesi 3.38'e denk geldi. Yorumlar da millet 2.2'ye geldi diyen var. Ben mi yapamadım?
hocam bende 4 sade 1 lımonlu 301 tl ye geldi ındırımlerın hepsını kullanmış oldum mu ben sımdıPrime üyesimisin? Değilsen bu yüzden olabilir. Üyesiysen de bilemiyorum artık.
Bence kullanmış olmalısın toplam fiyat 420TL değilmi siparişinde?hocam bende 4 sade 1 lımonlu 301 TL ye geldi ındırımlerın hepsını kullanmış oldum mu ben sımdı
418 tl 301 e düştü hocamBence kullanmış olmalısın toplam fiyat 420TL değilmi siparişinde?
Prime üyesimisin? Değilsen bu yüzden olabilir. Üyesiysen de bilemiyorum artık.
Normal 75TL indirim zaten var , %10 da prime indirimi normal tamamen.418 TL 301 e düştü hocam
prıme10 aktıf olmuyorNormal 75TL indirim zaten var , %10 da prime indirimi normal tamamen.
ben buff.163'te satıp key alıyorum oraya bakabilirsinBenim TF2 de baya itemler var, Boyalı falan kozmetikler var. bunları Key karşılığı olarak takaslayabileceğim bir yer biliyor musun?
İlginç bende 4 farklı çeşit sipariş verdim 296 TL tuttu, ilk siparişte full karadutlu sipariş vermiştim diğerlerini görmedim 3 adet tanesi 2.70 e geliyordu bunu iptal ettim 4 adet sipariş verdim bunların tanesi 3 TL ye geldi bende bir şey anlamadımAlla alla ben mi yapamadım o zaman? Herkes ucuza almış. Ben meyveli dörtlülerden, dört farklı çeşit aldım. 400 TL tutup 75 TL indirim verdi. 325 TL ödedim. Tanesi 3.38'e denk geldi. Yorumlar da millet 2.2'ye geldi diyen var. Ben mi yapamadım?
Karadut denedim güzel ama herkese hitap eder mi bilmemEn güzeli hangisi