Yok bu tray kutusuz işlemciler kendileri takıyor birtane soğutucu fanamd nin kendi soğutucusu değil mi?
Yok bu tray kutusuz işlemciler kendileri takıyor birtane soğutucu fanamd nin kendi soğutucusu değil mi?
Var dostum kendi soğutucusu zaten 5500 ile işini görür, arkadaş sordu diye önerdim.Kendi soğutucusu yok mu?
5600 alicak 5600 lerde soğutucusu yok mpkVar dostum kendi soğutucusu zaten 5500 ile işini görür, arkadaş sordu diye önerdim.
Ya ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.Var dostum kendi soğutucusu zaten 5500 ile işini görür, arkadaş sordu diye önerdim.
Mpk kutusuz olmuyor mu ya? İşlemci soğutucusu olmayan hazır sistem mi olur nasıl çalışsın?5600 alicak 5600 lerde soğutucusu yok mpk
Soğutucu satan yer ekliyor işte kanka sogutucusuz yolluyamazlar zatenYa ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mpk kutusuz olmuyor mu ya? İşlemci soğutucusu olmayan hazır sistem mi olur nasıl çalışsın?
Bı sure idare eder zaten ileride ısınma sorunu yaşarsan hava soğutucu yada sivi sogutucu alman lazimYa ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.
Mpk kutusuz olmuyor mu ya? İşlemci soğutucusu olmayan hazır sistem mi olur nasıl çalışsın?
Dostum çok net işlemci stok soğutucusu ile birlikte geliyor bu kadar.Ya ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.
Nasıl yani anlamadım . Şimdi 5600 seçtiğim zaman kendi soğutucusuyla gelmiyor mu işlemci?Soğutucu satan yer ekliyor işte kanka sogutucusuz yolluyamazlar zaten
Bı sure idare eder zaten ileride ısınma sorunu yaşarsan hava soğutucu yada sivi sogutucu alman lazim
Tamamdır aradığım cevap. Benim ekstra soğutucu almamı gerektirecek işlemler yapmayacağım zaten teşekkür ederim.Dostum çok net işlemci stok soğutucusu ile birlikte geliyor bu kadar.
Kanka kutusuz olarak satıyorlar mpk AMDnin kendi soğutucusu yok kutusuz olduğu için satıcı elinde olan bı fani takarak yolluyor anliyacaginNasıl yani anlamadım . Şimdi 5600 seçtiğim zaman kendi soğutucusuyla gelmiyor mu işlemci?
Ya kutu falan çok önemli değil benim işimi görsün de yeter.Kanka kutusuz olarak satıyorlar mpk AMDnin kendi soğutucusu yok kutusuz olduğu için satıcı elinde olan bı fani takarak yolluyor anliyacagin
Tamam ozaman soğutuculu olarak geliyor alirsanYa kutu falan çok önemli değil benim işimi görsün de yeter.
Canını yediğim adamın kafayı allak bullak ettin elinde olan bı fanı takarak felan göndermiyor direk AMDnin kendi stok soğutucusu ile geliyor. İster 5500 al ister 5600 AMDnin stok soğutucusu ile geliyor nokta...Kanka kutusuz olarak satıyorlar mpk AMDnin kendi soğutucusu yok kutusuz olduğu için satıcı elinde olan bı fani takarak yolluyor anliyacagin
Öyle bişe yok dostum göndermiyor AMD kendi sogutucusunu kaç kere aldık.Canını yediğim adamın kafayı allak bullak ettin elinde olan bı fanı takarak felan göndermiyor direk AMDnin kendi stok soğutucusu ile geliyor. İster 5500 al ister 5600 AMDnin stok soğutucusu ile geliyor nokta...
Son olarak şunu sorayım, yukarıda bahsettiğim gibi oyun olarak lol ve valorant oynuyorum o da birkaç saat onun dışında çoğunlukla iş için kullanacağım kendi ofisimde. Vscode, figma, ai, psd falan kullanıyorum. İşlemci 5500 olarak kalsın mı yoksa 5600 e yükseltmeli miyim?Canını yediğim adamın kafayı allak bullak ettin elinde olan bı fanı takarak felan göndermiyor direk AMDnin kendi stok soğutucusu ile geliyor. İster 5500 al ister 5600 AMDnin stok soğutucusu ile geliyor nokta...