Neler Yeni

13.000 TL Hazır sistem önerisi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Var dostum kendi soğutucusu zaten 5500 ile işini görür, arkadaş sordu diye önerdim.
Ya ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 alicak 5600 lerde soğutucusu yok mpk
Mpk kutusuz olmuyor mu ya? İşlemci soğutucusu olmayan hazır sistem mi olur nasıl çalışsın?

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Ya ben çok oyun oynayan biri değilim zaten lol ve valorant oynuyorum arada daha çok iş için kullanacağım vscode vs.

Mpk kutusuz olmuyor mu ya? İşlemci soğutucusu olmayan hazır sistem mi olur nasıl çalışsın?
Soğutucu satan yer ekliyor işte kanka sogutucusuz yolluyamazlar zaten :D

Bı sure idare eder zaten ileride ısınma sorunu yaşarsan hava soğutucu yada sivi sogutucu alman lazim

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

Dostum çok net işlemci stok soğutucusu ile birlikte geliyor bu kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Soğutucu satan yer ekliyor işte kanka sogutucusuz yolluyamazlar zaten :D

Bı sure idare eder zaten ileride ısınma sorunu yaşarsan hava soğutucu yada sivi sogutucu alman lazim
Nasıl yani anlamadım :D . Şimdi 5600 seçtiğim zaman kendi soğutucusuyla gelmiyor mu işlemci?

Dostum çok net işlemci stok soğutucusu ile birlikte geliyor bu kadar.
Tamamdır aradığım cevap. Benim ekstra soğutucu almamı gerektirecek işlemler yapmayacağım zaten teşekkür ederim.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Nasıl yani anlamadım :D . Şimdi 5600 seçtiğim zaman kendi soğutucusuyla gelmiyor mu işlemci?
Kanka kutusuz olarak satıyorlar mpk AMDnin kendi soğutucusu yok kutusuz olduğu için satıcı elinde olan bı fani takarak yolluyor anliyacagin

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kanka kutusuz olarak satıyorlar mpk AMDnin kendi soğutucusu yok kutusuz olduğu için satıcı elinde olan bı fani takarak yolluyor anliyacagin
Ya kutu falan çok önemli değil benim işimi görsün de yeter.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Canını yediğim adamın kafayı allak bullak ettin elinde olan bı fanı takarak felan göndermiyor direk AMDnin kendi stok soğutucusu ile geliyor. İster 5500 al ister 5600 AMDnin stok soğutucusu ile geliyor nokta...

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Canını yediğim adamın kafayı allak bullak ettin elinde olan bı fanı takarak felan göndermiyor direk AMDnin kendi stok soğutucusu ile geliyor. İster 5500 al ister 5600 AMDnin stok soğutucusu ile geliyor nokta...
Öyle bişe yok dostum göndermiyor AMD kendi sogutucusunu kaç kere aldık.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Son olarak şunu sorayım, yukarıda bahsettiğim gibi oyun olarak lol ve valorant oynuyorum o da birkaç saat onun dışında çoğunlukla iş için kullanacağım kendi ofisimde. Vscode, figma, ai, psd falan kullanıyorum. İşlemci 5500 olarak kalsın mı yoksa 5600 e yükseltmeli miyim?

Top Bottom