pendragon
80+ Bronze
teşekkürler hocamTamamdır sistem geldiği zaman dediğiniz testleri yapmaya çalışacağım
teşekkürler hocamTamamdır sistem geldiği zaman dediğiniz testleri yapmaya çalışacağım
ÇıkaracakBence biraz sabret donanım arşivi fp sistem çıkarır
Hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklık testlerini inceleyebilirseniz çok iyi olur(furmark vs.).
kasa mesh değil diye biliyorum.
5600 stock fanla zaten çok ısınan bir işlemci bu kasada kaç dereceyi görüyor merak ediyorum.
oyun konusu çok önemli değil sistem sağlam zaten sadece valo fps testi olsa yeterli.
tekrardan hayırlı olsun.
Hocam valorantta 500-800 arası değişiyor. Yer yer 400 lere indiğini de gördüm. Furmark testi yapamadım hangi ayarlarda yapacağımı bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatabilirseniz onu da yapayım.hocam bende bu sistemi alacağım valorant için test yaptıgınız zaman kaç fps aldıgınızı bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam valorantta 500-800 arası değişiyor. Yer yer 400 lere indiğini de gördüm. Furmark testi yapamadım hangi ayarlarda yapacağımı bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatabilirseniz onu da yapayım.
tamamdır hocam teşekkürler valorant yeterdiHocam valorantta 500-800 arası değişiyor. Yer yer 400 lere indiğini de gördüm. Furmark testi yapamadım hangi ayarlarda yapacağımı bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatabilirseniz onu da yapayım.
Kaç tlÇıkaracak
Hocam furmark testini yaptım 10 dakika için sonuçları paylaşıyorumhocam çok basit burada anlatılıyor.FurMark Testi Nedir? Nasıl Yapılır? | Donanim Arşivi
Şu sıralar piyasada çok fazla ikinci el ekran kartı var. Bolluk olduğu için ekran kartı fiyatları bir hayli düştü. Haliyle insanlar ikinci el ekran kartlarınadonanimarsivi.com
indirme linkide var.
fps testi için teşekkürler.
işlemci sıcaklığı maks kaç gördü?
çok teşekkür ederim hocam inceleme içinHocam furmark testini yaptım 10 dakika için sonuçları paylaşıyorum
Min FPS:111 Avr FPS:137 Max FPS:139 (Bir süre sonra 137 de sabitlendi FPS)
Sıcaklık test başlangıcında 44 dereceydi. 10 dakikanın sonunda min 56 derece max 72 derece gösteriyordu grafikte.
Kontrol ettim tam yükte çalışıyordu.
Gainward ghost RTX3060 12GB ekran kartı için 10 dakikalık furmark test sonuçları. Kasa GAİN V1 sistemindeki Rampage kasa. Kasa soğutması çok iyi değil ve muhtemelen fanları en düşük hızda dönüyor şu an. Valorant için işlemci sıcaklığına bakmadım fakat ona da bakarım uygun bir zamanda.
Bu arada oda sıcaklığının 1-2 derece üzerinde bulunduğum ortam belki etkeni vardır diye eklemek istedim.