Neler Yeni

13.000 TL Hazır sistem önerisi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Kafasız herif aradım sordum kutusuz işlemcilerde stok fan yok ona benzer fan takiyoruz dediler embesil
Ulan medeniyet yoksunu insan. O sistemin öyle çalışmadığını bilsen öyle konuşurdun %95 ihtimalle normal stok amd fanıyla geliyor veya onla aynı veya daha iyi performansı veren bir fanla geliyor ve buda inanılmaz stok tükenmeleri için yazılmış bir yazı kısacası stok fan ile geliyor başka fanla gelme ihtimali yok denecek kadar az %5 den bile az kardeşim kullandigin dile dikkat et medeniyet yoksunu ilk insan

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Ulan medeniyet yoksunu insan. O sistemin öyle çalışmadığını bilsen öyle konuşurdun %95 ihtimalle normal stok amd fanıyla geliyor veya onla aynı veya daha iyi performansı veren bir fanla geliyor ve buda inanılmaz stok tükenmeleri için yazılmış bir yazı kısacası stok fan ile geliyor başka fanla gelme ihtimali yok denecek kadar az %5 den bile az kardeşim kullandigin dile dikkat et medeniyet yoksunu ilk insan
Ulan medeniyet yoksunu çocuk kafasız diye başlayan sen degilmisin

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Ulan medeniyet yoksunu çocuk kafasız diye başlayan sen degilmisin
Hakaret dili kullandırma o zaman yalan yanlış bilgi verme benim dediğim ile senin sondaki kelimen bambaşka yollarda. Bilgin yok ise konuşma.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Anan baban nasıl terbiye vermiş sana yazık

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Teşekkür ederim arkadaşlar. Gainward ile alakalı çok sorun yaşayan görmedim markayı araştırdım biraz güzel marka fena değil. Yani tek tük sorun yaşayan var evet ama bu sadece bu markaya özel değildir diye düşünüyorum en güvenilir asus ve msi gibi markalarda bile sorun yaşayan oluyor illaki biraz da şans işi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam incelemesini bekliyorum sistemin.
Hayırlı olsun
ne tarz bilgi istersin hocam ona göre deneyeyim uygun olursa ben çok oyun oynayan biri değilim lol ve valorant oynuyorum sadece onun dışında iş için aldım vscode falan kullanacağım.

kartlis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kartlis
Teşekkür ederim arkadaşlar. Gainward ile alakalı çok sorun yaşayan görmedim markayı araştırdım biraz güzel marka fena değil. Yani tek tük sorun yaşayan var evet ama bu sadece bu markaya özel değildir diye düşünüyorum en güvenilir asus ve msi gibi markalarda bile sorun yaşayan oluyor illaki biraz da şans işi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne tarz bilgi istersin hocam ona göre deneyeyim uygun olursa ben çok oyun oynayan biri değilim lol ve valorant oynuyorum sadece onun dışında iş için aldım vscode falan kullanacağım.
Hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklık testlerini inceleyebilirseniz çok iyi olur(furmark vs.).
kasa mesh değil diye biliyorum.
5600 stock fanla zaten çok ısınan bir işlemci bu kasada kaç dereceyi görüyor merak ediyorum.
oyun konusu çok önemli değil sistem sağlam zaten sadece valo fps testi olsa yeterli.
tekrardan hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

pendragon

80+ Bronze
hocam bende bu sistemi alacağım valorant için test yaptıgınız zaman kaç fps aldıgınızı bilgilendirirseniz sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklık testlerini inceleyebilirseniz çok iyi olur(furmark vs.).
kasa mesh değil diye biliyorum.
5600 stock fanla zaten çok ısınan bir işlemci bu kasada kaç dereceyi görüyor merak ediyorum.
oyun konusu çok önemli değil sistem sağlam zaten sadece valo fps testi olsa yeterli.
tekrardan hayırlı olsun.

hocam bende bu sistemi alacağım valorant için test yaptıgınız zaman kaç fps aldıgınızı bilgilendirirseniz sevinirim
Tamamdır sistem geldiği zaman dediğiniz testleri yapmaya çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom