left10ction
80+
- Bütçe
- 13000
İyi akşamlar arkadaşlar, arkadaşım bilgisayar topluayacak ve 13k bütçesi var. Önerilerinizi bekliyorum.
al geçİyi akşamlar arkadaşlar, arkadaşım bilgisayar topluayacak ve 13k bütçesi var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bende bu sistemi almayı düşünüyordum ama darboğaz yaptığını söyleyenler var yapar mı?al geç
PCH V1.2 / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
alakası bile yok darbogaz ile bitmeden alın.Bende bu sistemi almayı düşünüyordum ama darboğaz yaptığını söyleyenler var yapar mı?
1080p de tam verimli çalışmıyor diyolar 2k ekran kartı diyor çoğu kişi bende tamamen verimli kullanamayacağım bir sistemi almak istemedimalakası bile yok darbogaz ile bitmeden alın.
1080pde rahatlıkla oynarsınız aklınız kalmasın hocam.1080p de tam verimli çalışmıyor diyolar 2k ekran kartı diyor çoğu kişi bende tamamen verimli kullanamayacağım bir sistemi almak istemedim
Peki gencergaming nasıldır mesela gaminggen hakkında kargo süreci ile ilgili ve destek ile ilgili şikayet var gencergamingte böyle sorun yaşar mıyım?1080pde rahatlıkla oynarsınız aklınız kalmasın hocam.
yanındada su monıtoru alın mis gibi
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Monitör dahi
Hayır kankaMonitör dahil mi?
Beyler birde ekran kartı Nvidia olursa sevinirim, AMD çok fazla driver sorunu veriyor diyorlar1080pde rahatlıkla oynarsınız aklınız kalmasın hocam.
yanındada su monıtoru alın mis gibi
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Tamamen şans hiç yaşamayanda var, 13e Nvidia sistem zor anca bu sistemi alabilirsiniz oda 500 daha eklemen lazim kasa ve PSU kötü - rx6700 sistem daha iyiHayır kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler birde ekran kartı Nvidia olursa sevinirim, AMD çok fazla driver sorunu veriyor diyorlar