13-14k telefon önerisi

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,747
Bütçe 12k civarı. Aradığım 1. özellik iyi bir kamerası olması. Ardından da batarya ve ekran kalitesi geliyor. Oyun performansı vs. çok önemli değil. Telefonu anneme alacağız. Lütfen önerirken bunları göz önünde bulundurun.

EDİT: A54 ve S20 FE arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
kanka bana sorarsan pil sağlığı iyi herhangi bir İphone mantıklı yeni SE ve X bulabilirsin diye düşünüyorum ama android istersen xiomi daha makul

Hocam çok eski telefon ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz 16.000₺
ben yeni SE yi öneririm bir arkdaşım yeni aldı ikinci gel gayet iyi güncel bir android de çünkü 12 değil 22 de versen onlar kadar iyi değil

S20 Fe ve Realme GT 2'den başka seçenek yok.

Bütçe 12k civarı. Aradığım 1. özellik iyi bir kamerası olması. Ardından da batarya ve ekran kalitesi geliyor. Oyun performansı vs. çok önemli değil. Telefonu anneme alacağız. Lütfen önerirken bunları göz önünde bulundurun.
S20 FE en mantıklısı olur bence.

A34 de fena değil ama ana odak kamera ise S20 FE daha iyi.

S20 FE daha iyi bence. A54 tasarım olarak fazla kaba geliyor, teknik açıdan da çok iyi sayılmaz ama çok kötü de diyemem.
Tasarımı bana da biraz kaba geldi. Hem çok kalın hem de kenarlarının bombeli olması pek olmamış.
Eğer S20 FE'den kesinlikle daha iyidir ve aradaki farka değer diyebileceğin bir telefon var mı? Bütçe 14k'ya kadar çıkabilir çünkü.

Tasarımı bana da biraz kaba geldi. Hem çok kalın hem de kenarlarının bombeli olması pek olmamış.
Eğer S20 FE'den kesinlikle daha iyidir ve aradaki farka değer diyebileceğin bir telefon var mı? Bütçe 14k'ya kadar çıkabilir çünkü.
Aynı bütçede ablam için ben de arıyorum. Hiç oyun oynamaz. Şu anda en yakın olduğum telefon s20 fe. Bu konuda başka öneri gelmezse en geç yarın almayı düşünüyorum. Hocam siz de daha iyisini bulursanız buraya yazar mısınız?

Aynı bütçede ablam için ben de arıyorum. Hiç oyun oynamaz. Şu anda en yakın olduğum telefon s20 fe. Bu konuda başka öneri gelmezse en geç yarın almayı düşünüyorum. Hocam siz de daha iyisini bulursanız buraya yazar mısınız?
Unutmazsam yazarım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,050
Üyeler
195,508
Son üye
Lmao_21
Geri