Neler Yeni

13.5k İkinci el Tab S9 alınır mı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Millet uzun arayışların ardından 1 yıllık az kullanılmış tab s9 buldum, adam 13500 son fiyat verdi. Resimlere bakınca cihazın jelatanileri bile üstünde duruyor, gidip inceleyeceğim, sizce elden incelerken nelere dikkat etmeliyim? Satıcı çizik dahi olmadığını söylüyor. Kfg her şeyi varmış.

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fruko.gzz

80+ Silver
Millet uzun arayışların ardından 1 yıllık az kullanılmış tab s9 buldum, adam 13500 son fiyat verdi. Resimlere bakınca cihazın jelatanileri bile üstünde duruyor, gidip inceleyeceğim, sizce elden incelerken nelere dikkat etmeliyim? Satıcı çizik dahi olmadığını söylüyor. Kfg her şeyi varmış.
Bence her türlü değer ve baya uygun, s9fe+ cihazları 14e koyan var min fiyatı shde 12k iken baya beleş bence

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence her türlü değer ve baya uygun, s9fe+ cihazları 14e koyan var min fiyatı shde 12k iken baya beleş bence
Bende öyle düşünüyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama alırken neyi kontrol etmem gerek onda emin değilim

fruko.gzz

80+ Silver
Bende öyle düşünüyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama alırken neyi kontrol etmem gerek onda emin değilim
Alırken kozmetiğine bakarsın, cihazdan telefon tuşlama yerine girip *#0*# tuşlarsan bir ekran gelecek orada cihaza ait tüm donanımları deneyebilirsin. Dokunmatik, s-pen, hoparlör, sensörler vs...

Top Bottom