🔥İndirim 13 Ay gamepass Oyuncumarket'ten alınır mı?

microsoft sitesinden kendin de alabilirsin neden farklı bir site ile riske giresin ki ? siteyi bilmiyorum ama yine de direkt olarak microsofttan alabiliyorsun hala

microsoft sitesinden kendin de alabilirsin neden farklı bir site ile riske giresin ki ? siteyi bilmiyorum ama yine de direkt olarak microsofttan alabiliyorsun hala
bu fiyatlara alınabildiğini bilmiyordum. Link atma şansınız var mı? En son baktığımda 6 ay 360tl gibi bişeydi belki yanlış bir şey görmüşümdür.

bu fiyatlara alınabildiğini bilmiyordum. Link atma şansınız var mı? En son baktığımda 6 ay 360tl gibi bişeydi belki yanlış bir şey görmüşümdür.
4 defa 3 aylık live gold aboneliği alıp üzerine bir de 1 aylık gamepass Ultimate alırsanız toplamda 13 ay gamepass elde etmiş oluyorsunuz. Ben yaptım ve 15 temmuz 2024 tarihine kadar gamepass aboneliğim var

Konuyu açtıktan sonra Microsoft destek ile iletişime geçtim ve bana tek tek alıp süreyi uzatabileceğim söylendi 30-30-30 gamepass pc aldım yardımınız ve bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim,iyi günler.

Konuyu açtıktan sonra Microsoft destek ile iletişime geçtim ve bana tek tek alıp süreyi uzatabileceğim söylendi 30-30-30 gamepass pc aldım yardımınız ve bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim,iyi günler.
dostum 1 ay 1 ay yerine 4 defa 3 aylık live gold alıp ondan sonra 1 ay ile ultimate yükseltip kullanabilirsin 330 TL civarına geliyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,088
Üyeler
192,607
Son üye
A.Y.
Geri