Hangi karta sahipsinHangi kartla nasıl alacağız hiç bilgim yok
Tıklayıp alacaksın kardeşim nasıl bir soru bu?Merhabalar 13bin liraya pc alacağız ama taksitle almak istiyoruz fakat nasıl alacağımızı bilmiyoruz
paparaya taksit uygulamıyorlar diye biliyorum.Benim papara black kartım var abimin de enparası var
Nerden alicaksin magazasinda taksitleri sora bilirsin veya sitesi varya alisveris icin ordanda baka bilirsin kartinda o kadar limit varsa ama taksit icin kredi karti lazim alirsin ama 13 k pc nin üstüne vade farki koyar yapicagin taksite göre ve buda 13kdan fazla limitin olmasiazim anlamadiysan bir daha anlatirim anlamadığın yeri söyleHangi kartla nasıl alacağız hiç bilgim yok
kankam itopya ve inche hesap gibi siteler alırken taksitli al seçeneği var peşini 12300 tl lik sistemi taksitle 13 k ya alabilirsin itopyaya ve ince hesaba bakım kendinde görebilirsinMerhabalar 13bin liraya pc alacağız ama taksitle almak istiyoruz fakat nasıl alacağımızı bilmiyoruz
Soruyu anladığından emin değilim lütfen konudan çıkar mısın? Diğer arkadaşlar anlattıTıklayıp alacaksın kardeşim nasıl bir soru bu?
Kredi kartı almak için herhangi bir şart falan var mıKredi kartı olmak zorunda. Maaş , banka , papara vb kartlara taksit yaptıramazsınız.