amd3461
80+
Hocam siz şimdi bilgisayarı kapatın bios pilini söküp 2 dk sonra tekrar takın bir de öyle deneyin03.08.2024 hazır sistem aldım itopyadan
Hocam siz şimdi bilgisayarı kapatın bios pilini söküp 2 dk sonra tekrar takın bir de öyle deneyin03.08.2024 hazır sistem aldım itopyadan
Hocam galiba istediğiniz oluyor sizin, her aksilik beni buluyor.Hocam siz şimdi bilgisayarı kapatın bios pilini söküp 2 dk sonra tekrar takın bir de öyle deneyin
Çok güzel tongaya düştümHocam siz şimdi bilgisayarı kapatın bios pilini söküp 2 dk sonra tekrar takın bir de öyle deneyin
kabul edemiyorum maalesef dedim, ısrar etti bir bardak suyumu iç abi gidebilirsin dedim gitti.Hocam galiba istediğiniz oluyor sizin, her aksilik beni buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzel tongaya düştümadam geldi 12.000 çıktı dedi 13'e anlaştık adamı kovdum
Hahaha öyle çakallara 100 TL bile olsa indirim yapmaHocam galiba istediğiniz oluyor sizin, her aksilik beni buluyor.
Çok güzel tongaya düştümadam geldi 12.000 çıktı dedi 13'e anlaştık adamı kovdum
kabul edemiyorum maalesef dedim, ısrar etti bir bardak suyumu iç abi gidebilirsin dedim gitti.
Yemin ederim bu insanlar o kadar kötü olmuş ki, 1000 liranın 100 liranın lafını yapacak kadar düşmüşler.
Şimdi bir şey derdim de hocam ona, banlanırım.Hahaha öyle çakallara 100 TL bile olsa indirim yapma
Hahaha öyle çakallara 100 TL bile olsa indirim yapma
Formatı onlar mı atıp yolladı hocam sen mi attın eğer hazır geldiyse güvenli moda alıp ddu ile driveri sil sonra tekrar yükle yeni sistem birşeyler de sıkıntı varŞimdi bir şey derdim de hocam ona, banlanırım.
Alıntıyı görüntüle
valo da 65 dereceyi geçmiyor occtde 75 gördü max
ben attımFormatı onlar mı atıp yolladı hocam sen mi attın eğer hazır geldiyse güvenli moda alıp ddu ile driveri sil sonra tekrar yükle yeni sistem birşeyler de sıkıntı var
ddu ile driver silip yükleyin hocam ekran kartlık bi durum değil gibi ama her yolu denemek lazım ekran kartı gayet iyi çünküben attım
İşlemci de iyi hocam, kağıt üstün de sorun gözükmüyor, ddu ile silip yükledim çok driverı. Güvenli mod ile deniyorum, son çare win 11 atacağımddu ile driver silip yükleyin hocam ekran kartlık bi durum değil gibi ama her yolu denemek lazım ekran kartı gayet iyi çünkü
İşlemci yeterli gayet iyi bende de 7500f var aynı performans sayılır 6900xt kullandım satıp 7900gre aldım gayet iyi işlemciİşlemci de iyi hocam, kağıt üstün de sorun gözükmüyor, ddu ile silip yükledim çok driverı. Güvenli mod ile deniyorum, son çare win 11 atacağım![]()
4060ti-4070 arası.Güvenemem hocam, 2 el olarak 3080 alsam kas gücü olarak kime eşit?
Sordum bir tanesini, minigli garantisi de bitmiş ama temiz diyor.amd al diye niye adamı darlıyorsunuz adam istemiyor kendi parası? 13K ya 2.el elden 3080 öneririm onun dışında 4000 serisinin 2.eller yok gibi bir şey ondan rtx 4060