Neler Yeni

13 bin Türk lirasına uygun ekran kartı

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
mecit burak kılıç
Sordum bir tanesini, minigli garantisi de bitmiş ama temiz diyor.
hocam miningi nekadar süre yaptığı ve nasıl yaptığıda çok önemli mesela müthiş bir serin odada her hafta bakımı yapılan miningli cihazımı alırdınız yoksa sigara kokulu 2 yılda 1 bakımı yapılan internet kafe cihazımı alırdınız (elden görüp almanız daha iyi olur)

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Arda
hocam miningi nekadar süre yaptığı ve nasıl yaptığıda çok önemli mesela müthiş bir serin odada her hafta bakımı yapılan miningli cihazımı alırdınız yoksa sigara kokulu 2 yılda 1 bakımı yapılan internet kafe cihazımı alırdınız (elden görüp almanız daha iyi olur)
Kartım satılmadı, tongaya düştüm :D alamayacağım.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
mecit burak kılıç
Kartım satılmadı, tongaya düştüm :D alamayacağım.
hocam 7700 xt için başka bi driver kurmayı deneyin amdnin driverları çok sorunlu X driverinde drop var kasma var Y driverinde mis gibi çalışıyor tarzında

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Arda
hocam 7700 xt için başka bi driver kurmayı deneyin amdnin driverları çok sorunlu X driverinde drop var kasma var Y driverinde mis gibi çalışıyor tarzında
3 tane farklı driver denedim, sorun devam ediyor :D

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Dostum herkes farklı bir şey söylemiş ama benim tecrübelerime göre AMD kartlarda stabilite problemleri PSU kaynaklı olabiliyor. Kuzenimde 500w Powerboost PSU vardı. 2. el FSP PSU alıp değiştirdim Wattmann gibi sorunlar da stabilite de düzeldi. Ha kesin güç kaynağın bozuk diyemem ama bir değerlendirme yapabilirsin.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Arda
Dostum herkes farklı bir şey söylemiş ama benim tecrübelerime göre AMD kartlarda stabilite problemleri PSU kaynaklı olabiliyor. Kuzenimde 500w Powerboost PSU vardı. 2. el FSP PSU alıp değiştirdim Wattmann gibi sorunlar da stabilite de düzeldi. Ha kesin güç kaynağın bozuk diyemem ama bir değerlendirme yapabilirsin.
650 psu var ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aklıma sadece diskler geliyor veya direk temiz format temiz kurulum sonrası tekrar deneyin demek geliyor
Hocam şimdi 0.33'te ekranım da bariz bir donmma oldu takılma, sonra geri geldi ilk böyle sonrasın da, 0.15'te aynı problem mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,902
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032