Neler Yeni

13 OCAK MİLLİ BİM FELAKETİ (ANA KONU)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar ana konuyu öyle herkes açabiliyor mu bilmiyorum ama forum çok kalabalık oldu çok boş konu var her yerde. Herkes buraya yazsın yaşadıklarını forumda kirlilik olmasın

yanlış bir şey yapıyorsam şimdiden özür dilerim forumda kirlilik olmasın diye açmak istedim
Sen açana kadar zaten kirlilik oldu bile. Ana konu olmasının bir önemi kalmadı yani.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar ana konuyu öyle herkes açabiliyor mu bilmiyorum ama forum çok kalabalık oldu çok boş konu var her yerde. Herkes buraya yazsın yaşadıklarını forumda kirlilik olmasın

yanlış bir şey yapıyorsam şimdiden özür dilerim forumda kirlilik olmasın diye açmak istedim
Rival 3 u alabildim ben

VorleN

80+ Silver
Biz arkadaşla gittik ben mouse alacaktım oda kulaklık alacaktı bir tane adam geldi daha mağaza açılmamıştı önümüze geçmeye çalıştı bizde izin vermedik bize bıçak çekti bizde felaket olacağını bildiğimiz için bizimde elimiz boş değildi çektik kelebekleri salladık bi sonra gitti mağazadan mağazaya ilk giren biz olduk kulaklık vardı ama mouse yoktu büyük ihitmalle kasiyer mouse yi başkasına ayırmıştı. Bende diğer mağazalara gitmeye uğraşmayıp eve döndüm.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bittiyse bitti arkadaşlar
Dünyanın sonu mu gözünüzü seveyim
Takmayın bu kadar

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Biz arkadaşla gittik ben mouse alacaktım oda kulaklık alacaktı bir tane adam geldi daha mağaza açılmamıştı önümüze geçmeye çalıştı bizde izin vermedik bize bıçak çekti bizde felaket olacağını bildiğimiz için bizimde elimiz boş değildi çektik kelebekleri salladık bi sonra gitti mağazadan mağazaya ilk giren biz olduk kulaklık vardı ama mouse yoktu büyük ihitmalle kasiyer mouse yi başkasına ayırmıştı. Bende diğer mağazalara gitmeye uğraşmayıp eve döndüm.
siz kafayı sıyırmışsınız

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
🤝🏿 ben olsam emaneti çıkarır vururdum

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Ben mouse aynısı vardı bozulmuştu bime gelince alırım dedim aldım normalde kulaklığı satmak için alıcaktım ama arkamdaki çocuk çok istiyordu ona saldım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
mouse aldım ya alabildim 10:20 geçe gitmeme rağmen babam alıcaktı babam burda bitmiş dedi bende bizim ordakine hemen koşarak uçtum içeri kalabalıktı kesin almışlar deyip üzüldüm sonra rafa baktım ki rival 3 bir kaptım kutuyu bir mutlu oldum bi anlatamam :)

Kasada öderken önümdeki kişilerde steelseries artics 1 i almış tı 2 genç kızdı

Top Bottom