Neler Yeni

Yardım 13 Pro max vs 12 Mini

emrreii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emre İnci
Bana göre miniler boyut olarak çok küçük. 12 pro, 13, 13 pro, 13 pro max arasından bütçenize göre seçebilirsiniz.(Yine de benim tercihim 12 pro veya 13 olur)
Bence en az 13 pro alın telefona o kadar para veriyorsunuz 120hz olsun bı zahmet
12 pro vs alabilirsin bence.
Mini bence çok küçük. Pro Max'ler de çok büyük, 13 değil de 12 Pro Max denemiştim ve çok ağır gelmişti. 13 Pro Max 20 gram daha hafif ama bence yine de ağır. Ben olsam düz 13 veya 12 alırdım.
Şimdi yurtdışından alma bakımından en mantıklısı 13 pro max oluyor çünkü 3k pasaport IMEI işletme parası + garantiden 1 sene feragat ettiğimden sonradan yaptıracağım kaskoya bile 2k versem yine tr fiyatıyla arasında 5k gibi bir fiyat oluyor.
13 pro’nun altındaki modeller için bu yurtdışından alma işi değmiyor fiyatlar çok yakın oluyor. E o zaman türkiyeden alayım dediğimde 12 mini 13k ve 12 de yine 14-15k’ya bulunuyor, mecbur en fiyat performansa yöneliyor insan. Çünkü rakamlar astronomik. Hepsini alacak gücüm var ama yurtdışından 13 pro max alıp 20kya bütün işleri kapatmak mı yoksa türkiyeden gidip 6-7k ucuza 12 mini ya da 12 almak mı daha mantıklı onu çözmeye çalışıyorum.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Şimdi yurtdışından alma bakımından en mantıklısı 13 pro max oluyor çünkü 3k pasaport IMEI işletme parası + garantiden 1 sene feragat ettiğimden sonradan yaptıracağım kaskoya bile 2k versem yine tr fiyatıyla arasında 5k gibi bir fiyat oluyor.
13 pro’nun altındaki modeller için bu yurtdışından alma işi değmiyor fiyatlar çok yakın oluyor. E o zaman türkiyeden alayım dediğimde 12 mini 13k ve 12 de yine 14-15k’ya bulunuyor, mecbur en fiyat performansa yöneliyor insan. Çünkü rakamlar astronomik. Hepsini alacak gücüm var ama yurtdışından 13 pro max alıp 20kya bütün işleri kapatmak mı yoksa türkiyeden gidip 6-7k ucuza 12 mini ya da 12 almak mı daha mantıklı onu çözmeye çalışıyorum.
O zaman 13 Pro Max veya dediğiniz fiyat farkı Pro'da da varsa 13 Pro alın.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Düz iPhone 13 almak daha mantıklı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman 13 Pro Max veya dediğiniz fiyat farkı Pro'da da varsa 13 Pro alın.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Arkadaşlar öncelikle para konusunda çok şükür ikisine de gücüm yetiyor amma ve lakin biraz araştırdığımda gördüğüm, majör farklılıklar olmamasına rağmen majjjörrr bir fiyat farkı var. Bir yandan almışken iyisini alayım diyorum bir yandan birazcık iyisini alacağıma hatrı sayılır bir meblağ cebimde mi kalsın acaba diyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Belki dışardan yanlış değerlendirmelerim vardır bilemiyorum doğrusu. Tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi?
Kullanım amaçlarım arasında büyük yazılım, mühendislik vs öne çıkan bir durumum yok aşırı oyun oynayan birisi de değilim dümdüz kullanıcıyım.
Not: Şuan yurtdışındayım bu iki modeli de Dubai’den alabilirim. 12 minide karar kılarsam duruma göre Türkiye’ye döndüğümde de alabilirim.
Duz 13 oneririm bi kac gun once aldim guzel yani ha pro guzel duruyor 3 kamerasi ama 3. Kamerasini kullanan pek yok sirf guzel duruyor diye aliyorlar bir cogu. Ayrica 13 lerde islemci ve batarya farki oluyor 13 serisi alabilirsin onerim 13 gorunume pek onem vermiyosan ki 13de guzel. 13 promax tutmasi zor ve agir dusurme riskide fazla oluyor genelde promax kullananlar soyluyor ama sen bilirsin

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Duz 13 oneririm bi kac gun once aldim guzel yani ha pro guzel duruyor 3 kamerasi ama 3. Kamerasini kullanan pek yok sirf guzel duruyor diye aliyorlar bir cogu. Ayrica 13 lerde islemci ve batarya farki oluyor 13 serisi alabilirsin onerim 13 gorunume pek onem vermiyosan ki 13de guzel. 13 promax tutmasi zor ve agir dusurme riskide fazla oluyor genelde promax kullananlar soyluyor ama sen bilirsin
Kamerasi hoj midir bremin

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Kamerasi hoj midir bremin
Çok hoj dir. Fakat benena.

Yani iPhone olduktan sonra en yeni olanından hangisi bütçene yetiyorsa onu alabilirsin. Model yükseldikçe farklar oluyor ama genelde sensör eklemesinden çok aşırı öteye gitmiyor. Ha alınırsa 13 pro Max iyi gider. Ama eğer 13 mini senin işini yine görecekse alabilirsiniz. Ama 13 bir tık daha normal olur boy olarak.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Hojdir hemde baya hojdir arka kamerasi ozellikle ben cok begendim zaten sosyal medyada kalite dusmediginden baya guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben memnunum
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin kardeşim inşallah bende alacağım

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar öncelikle para konusunda çok şükür ikisine de gücüm yetiyor amma ve lakin biraz araştırdığımda gördüğüm, majör farklılıklar olmamasına rağmen majjjörrr bir fiyat farkı var. Bir yandan almışken iyisini alayım diyorum bir yandan birazcık iyisini alacağıma hatrı sayılır bir meblağ cebimde mi kalsın acaba diyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Belki dışardan yanlış değerlendirmelerim vardır bilemiyorum doğrusu. Tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi?
Kullanım amaçlarım arasında büyük yazılım, mühendislik vs öne çıkan bir durumum yok aşırı oyun oynayan birisi de değilim dümdüz kullanıcıyım.
Not: Şuan yurtdışındayım bu iki modeli de Dubai’den alabilirim. 12 minide karar kılarsam duruma göre Türkiye’ye döndüğümde de alabilirim.
Her zaman yeni çıkanı deneyimlemek gerek olduğunu düşünüyorum 14 çıktığında da 13u satıp 14 e geçmek mantıklıdır bana göre.

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
12 Mini kesinlikle alma cımbız kadar bişe 13pro max de gereksiz ben olsam 13 pro alırdım

Top Bottom