emrreii
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Emre İnci
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre miniler boyut olarak çok küçük. 12 pro, 13, 13 pro, 13 pro max arasından bütçenize göre seçebilirsiniz.(Yine de benim tercihim 12 pro veya 13 olur)
Bence en az 13 pro alın telefona o kadar para veriyorsunuz 120hz olsun bı zahmet
12 pro vs alabilirsin bence.
Şimdi yurtdışından alma bakımından en mantıklısı 13 pro max oluyor çünkü 3k pasaport IMEI işletme parası + garantiden 1 sene feragat ettiğimden sonradan yaptıracağım kaskoya bile 2k versem yine tr fiyatıyla arasında 5k gibi bir fiyat oluyor.Mini bence çok küçük. Pro Max'ler de çok büyük, 13 değil de 12 Pro Max denemiştim ve çok ağır gelmişti. 13 Pro Max 20 gram daha hafif ama bence yine de ağır. Ben olsam düz 13 veya 12 alırdım.
13 pro’nun altındaki modeller için bu yurtdışından alma işi değmiyor fiyatlar çok yakın oluyor. E o zaman türkiyeden alayım dediğimde 12 mini 13k ve 12 de yine 14-15k’ya bulunuyor, mecbur en fiyat performansa yöneliyor insan. Çünkü rakamlar astronomik. Hepsini alacak gücüm var ama yurtdışından 13 pro max alıp 20kya bütün işleri kapatmak mı yoksa türkiyeden gidip 6-7k ucuza 12 mini ya da 12 almak mı daha mantıklı onu çözmeye çalışıyorum.